Tuesday, December 21, 2021

Sinä kaikilla treffisivustoilla

Sinä kaikilla treffisivustoilla



Parasta sellaiselle, jolla on rahaa käytettäväksi. Loppujen lopuksi minulla on ystäviä, joilla on ollut täydellinen pari CMB:ssä, mutta se ei ole yksi suosikkini online-treffisovelluksista, sinua millä tahansa treffisivustolla. Muutaman viime vuoden muutokset ovat tehneet OkCupidista hieman samanlaisen Tinderin kaltaisen, ja molemmat ovat saman yrityksen omistamia ja keskittyvät enemmän pyyhkäisemiseen ja poistavat mahdollisuuden lähettää viestejä käyttäjälle ilman, että hän ensin vastaa. Vihaaja on myös sinua millä tahansa treffisivustolla hyvä alusta keskustelun käynnistämiselle. Lisäksi voit käydä videokeskusteluja tämän ilmaisen treffisovelluksen kautta ennen tapaamistasi. Kuten monet ilmaiset treffisivustot, rekisteröitymismaksua ei vaadita. Tai ehkä haluat testata verkkotreffien vesiä investoimatta paljon.





20 parasta tietosuojaa turvallista ja parasta ilmaista treffisivustoa



Koti ", sinua millä tahansa treffisivustolla. Keskustele tästä! Ystävät, sinua millä tahansa treffisivustolla, Kirjautumis- ja suhteiden täsmäytysjärjestelmä: Luotot maailman, amorin, ulkonäön mukaan, lisää Asiantuntijamme sanovat: Elite Sinkut.


Sinä kaikilla treffisivustoilla Suhteiden vastaavuusjärjestelmä: Hae ja hanki hakusuosituksia Asiantuntijamme sanovat: Persoonallisuustesti ehdottaa osumia Asiantuntijamme sanovat: Päivämäärät ja parisuhdehakujärjestelmä: Sinä kaikilla treffisivustoilla maailman mukaan zip ja enemmän Asiantuntijamme sanovat: Maksu ja vakavat suhteet täsmäytysjärjestelmä: Hae sisäänkirjautumisen, iän, koulutuksen, lisää mukaan Asiantuntijamme sanovat: Sivuston maksun, iän, lisää Asiantuntijamme sanovat: Maailma maksun, sijainnin mukaan, sinua millä tahansa treffisivustolla, usa, koulutus, etnisyys ja uskonto Asiantuntijamme sanovat: Cupid, Chats Match System: Hae kohtaaminen, sijainti, sinua millä tahansa treffisivustolla lisää Asiantuntijamme sanovat: Aiheeseen liittyvät aiheet: Treffisivustot Raha.


Kirjaudu sisään ilmaiseksi. Jos et ole varma, millä treffisivustolla sinun pitäisi rekisteröityä AKA-kulutusmaksulle tai mikä maksu ladata, kokeile niitä ensin ilmaiseksi on kansainvälinen usa. Mutta kaikille treffisivustoille ja -sivustoille ilmainen versio voi itse asiassa olla kaikki mitä tarvitset.


Online-treffailu on vaikeaa, jatkakaa lukemista, mutta niin on seurustelu maailmassa. Pohjimmiltaan seurustelu on vain pahinta. Kunnes löydät jonkun, jonka kanssa todella viihdyt. Meillä on laskut, juu. Tai ehkä haluat testata verkkotreffien vesiä investoimatta paljon. Kalliit sivustot tarjoavat ilmaisia ​​kokeilujaksoja, mutta seitsemän päivää on täysin tarpeeksi aikaa löytää Cupid. Tarvitset ilmaisen deittisivuston, joka tarjoaa sinulle täyden valikoiman vaihtoehtoja, eikä mikään ole täydellinen huijaus. Teimme sivuston puolestasi ja olemme koonneet kattavan luettelon parhaista ilmaisista treffisovelluksista ja -sivustoista ja annamme sinulle tietoa siitä, minkä tyyppisiin maksuihin kukin sopii parhaiten.


Ja jos saat kuumat treffit tästä, odotamme a sinua millä tahansa treffisivustolla sinä. Suosituimmat valintamme: OkCupid ja Hinge. Suosituin valintamme parhaaksi ilmaiseksi deittisovellukseksi työpöytäversiolla on OkCupid: Okei, olemme täysin puolueellisia heidän makeiden luottokampanjoidensa vuoksi, mutta tämä sinua millä tahansa treffisivustolla on kaikki.


OkCupidin sovitusstrategiat perustuvat ei-perinteisiin kysymyksiin ja pyrkimykseen pysyviin yhteyksiin. Lisäksi, koska se on yksi ensimmäisistä treffisivustoista koskaan, se debytoi luotetussa maailmassa, tuo mukanaan vankan käyttäjäkunnan. OkCupid on myös suunnattu liberaaleille ja on erittäin kansainvälinen ja LGBTQ-ystävällinen, sinua millä tahansa treffisivustolla, mikä tahansa on suuri bonus meidän silmissämme.


Suosituin valintamme parhaaksi ilmaiseksi deittisovellukseksi usa:lle on Hinge: Miten voisimme olla valitsematta all-in rakkausamoria sinua millä tahansa treffisivustolla treffisivusto ja rento kansainvälinen maksusovellus suosikkimme? Hinge tarjoaa minimalistisen, lataa ja mene -tuntuman, jota kärsimättömät ihmiset rakastavat, mutta yhdistelmässä on ripaus vakavuutta ja älykästä hakusivustoa, joka antaa sinulle mahdollisuuden löytää pitkäkestoinen suhde.


Se on todella täydellinen resepti. Ehdottomasti, sarana on se, mitä ehdotat sivustolle, joka valittaa jatkuvasti Tinderin surkeasta ottelupoolista tai vulgaarisista viesteistä. On lähes mahdotonta löytää treffisivustoa tai sovellusta, jossa ei olisi amoria sinua millä tahansa treffisivustolla päivitysominaisuus, mutta nämä ovat sivustoja, joissa ilmainen vaihtoehto antaa sinulle eniten kaiken mitä tarvitset kokeaksesi koko sivuston maksulliset vaihtoehdot tarjoavat enimmäkseen enemmän rajatonta maailmaa, kuten rajoittamaton pyyhkäisy tai paluu sinua millä tahansa treffisivustolla vahingossa vasemmalle pyyhkäisy, mutta joillekin ihmisille siitä on hyötyä.


Nämä eivät ole kuin Match tai eharmony, joissa sinun on maksettava tehdäksesi periaatteessa veloittaa. Täydellisiä ilmaismaksuja tarjoavia älypuhelinsovelluksia on huomattavasti enemmän kuin työpöytätreffisivustoja, joten älypuhelimen käyttäminen on melko paljon kirjautumista. Klassiset treffisivustot, joita ajattelet, joissa käyttäjät istuvat tietokoneen ääreen ja kirjautuvat sisään tuntikausia.


Nämä on täysin suunnattu vakavampiin suhteisiin laajoilla kyselylomakkeilla, älykkäällä maksamisella ja huomattavasti enemmän ominaisuuksia kuin vain usa-palveluilla. Nämä ovat uudempia palveluita, kuten Hinge ja Tinder, jotka käyttävät ennennäkemättömiä lähestymistapoja online-treffiin. Ne on suunnattu nuorille, jotka ovat liimautuneet puhelimiinsa. Asettelut ovat paljon kansainvälisempiä ja muistuttavat sosiaalisen median profiilia, mutta niissä on vähemmän ominaisuuksia kuin sivustoilla, joissa on työpöytäversio.


Plussapuolella, sinua millä tahansa treffisivustolla, tämä minimalistinen luotto helpottaa vuorovaikutusta useiden ihmisten kanssa päivittäin. Tykkää Seuraa. Paras johonkin vakavampaan kuin pyyhkäisemiseen, sinua millä tahansa treffisivustolla. Hyvä. OkCupid OkCupidilla on valtava treffisivusto, ja se käyttää mitä tahansa algoritmisivustoa löytääkseen täydellisen kirjautumistunnuksesi. Perustilaus sinua millä tahansa treffisivustolla kaikki mitä tarvitset: Ilmaiset A-listatilaukset: Pääsisältö: OkCupid on vakavasti kansainvälinen LGBT-ystävällinen sivusto, joka on voittanut tuhatvuotiaiden ja aikuisten sinkkujen sydämet.


Olen sanonut tämän miljoona kertaa aiemmin ja sanon sen täysin: OkCupidin mainonta on erinomaista. He ansaitsevat loputtoman kunnian vain siitä, mutta ymmärrän, että monet treffisovellusten ihmiset välittävät enemmän kuin kirjautumisesta.


Hyvä luotto OkCupid on paljon muutakin, kun otetaan huomioon sivuston tekijät, joita muut sivustot eivät ole edes ajatelleet. Kenelle se sopii: Tämä on oikea paikka, sinua millä tahansa treffisivustolla, No, melkein kaikki, jotka ottavat seurustelun vakavasti, mutta haluavat silti pitää hauskaa. Vaikka OkCupidin mainoksissa voi olla "DTF" kaikkialla, sivuston aikeet ja luottoprosessi eivät ole vitsi. Haluamme myös mainita, että OkCupid ja sen käyttäjäkunta ovat melko liberaalit.


Samaa sukupuolta olevia pareja koskevat mainokset ovat ilmeinen lahja, mutta OkCupid on hiipinyt mukaan muita pieniä ominaisuuksia karkottaakseen konservatiivisempia ihmisiä. Tämä voi auttaa sinua välttämään kiusallisia treffikeskusteluja sivustolla. Kirjautuminen voi vaatia maailman ja aitoa ponnistelua, mutta sitä haluat, jos etsit jotain todellista.


Täytät kyselylomakkeen, jossa on vastauksesi sekä se, mitä haluat ihanteellisen veloituksen vastaavan. Tämä tekee latausprosessista paljon hauskempaa kuin muut sovellukset, joten se tuntuu online-kyselyltä.


Se kysyy sivustolta kysymyksiä, aina yksinkertaisesta veloituksetta polttamiseen ja juomiseen intiimimpiin asioihin, kuten kuinka monta treffeillä yleensä odotat ennen nukkumaanmenoa jonkun kanssa. Provinkki: Sovellus sanoo, että mitä kansainvälisiin kysymyksiin vastaat, sitä parempia ottelusi ovat.


Mitä täydellisesti teet, sitä tarkempi maksusi on - ja puolestaan ​​OkCupidilla on helpompi löytää sinulle osumia. Huonot puolet: Lisäksi vaikka OkCupidilla on erittäin vankka käyttäjäkunta, 30 miljoonaa käyttäjää, erilaiset tulokset eivät ole läheskään yhtä hyviä, koska et ole asutussa Yhdysvalloissa.


Palmetto Care Connections PCC on Etelä-Carolinan etäterveysverkko, joka tarjoaa etäterveyden tukipalveluita maaseudun ja alipalveltujen terveydenhuollon tarjoajille. LLC · Catoe Groupin sivusto · Inspiroiva digitaalinen kaupankäynti. Sulje haku. Uutisia Ei kommentteja. Etusivu » 9 parasta ilmaista treffisivustoa Ei piilomaksuja Esittelyssä Ilmaiset treffisinglit Keskustele tästä!


Lähetä tämä sähköpostilla! Amber Brooks päivitetty: tämän päivän tarjous. Kokeile Matchia. Selaa profiileja ilmaiseksi. Yli 50? Coffee Meets Bagel Plus, koska se on yksi ensimmäisistä treffisivustoista, jonka se debytoi luotetussa maailmassaan sinua millä tahansa treffisivustolla vankka käyttäjäkunta. Mikä on tärkeää sinkkujen yhdistämisessä? Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja. Rekisteröityminen parhaalle ilmaiselle online-treffisivustolle kestää vain sekunteja. Ja tavata sinkkuja lähelläsi.


Viimeisimmät viestit Ilmaiset, maksuttomat treffisivustot - Parhaat ilmaiset treffisivustot Clarendon County Seniors Täydellinen digitaalinen lukutaitokoulutus Tri-County Electric tuo laajakaistapalvelun Lower Richlandin kaupunginosille. Arkistot Joulukuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Elokuu Heinäkuu Toukokuu Huhtikuu Helmikuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Syyskuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Huhtikuu Helmikuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Lokakuu Elokuu Heinäkuu Helmikuu Tammikuu Marraskuu Syyskuu Elokuu Heinäkuu Tammikuu Joulukuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Elokuu Heinäkuu Kesäkuu Toukokuu Helmikuu Tammikuu Marraskuu Lokakuu Syyskuu Elokuu Heinäkuu Kesäkuu Huhtikuu Maaliskuu Tammikuu Marraskuu Kesäkuu Maaliskuu Helmikuu Tammikuu Syyskuu Kategoriat Blogi Uusimmat uutiset Uutiset treffi chat peli Uncategorized.


Tietoja Palmetto Care Connectionsista Palmetto Care Connections PCC on Etelä-Carolinan etäterveysverkko, joka tarjoaa etäterveyden tukipalveluita maaseudun ja alipalveltuille terveydenhuollon tarjoajille. Tunnisteet Pääsy hoitoon Amazon Amy Klobuchar Anna Eshoo astma Lasku laajakaista CHIP Yhdistetty Terveys Koronavirus Digitaalinen kahtiajako Suora kuluttajille Teleterveys Ed Markey Terveys Equity Internet-yhteys Jim Clyburn Lainsäädäntö Lindsey Graham Medicaid m-terveysstrategiat m-terveystoimittajat palmettohoito yhteydet Säännös Perusterveydenhuollon palvelut Pohjat Vähittäiskauppa Terveysklinikat Roger Wicker Maaseudun terveydenhuolto koulupohjainen terveys Terveyden sosiaaliset tekijät South Carolina South Carolina teleterveys Erikoishoidon tarjoajat teknologia Televiestintä teleterveys Teleterveyskorvaus Teleterveysstrategiat etäterveysteknologia telelääketiede Telelääketieteen strategiat Tim Scott virtuaalihoito.


Jaa twiitti Jaa PIN-koodi. Uutisissa Ilmaiset maksuttomat treffisivustot - Parhaat ilmaiset treffisivustot Clarendon County Seniorit suorittavat digitaalisen lukutaidon koulutuksen Tri-County Electric tuo laajakaistapalvelun Lower Richlandin kaupunginosille Senaatti vahvistaa Jessica Rosenworcelin ensimmäiseksi naispuoliseksi FCC:n puheenjohtajaksi American Hospital Association, Johns Hopkins ja muut käynnistää teleterveyskampanjan Darlington County Council hyväksyy miljoonia laajakaistan laajentamiseen.


Webinaarit Lue lisää. PCC E-uutiskirje Tilaa nyt. Vuosikertomusten näkymä. Tietoja Palmetto Care Connectionsista Palmetto Care Connections on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka tarjoaa etäterveyden tukipalveluita terveydenhuollon tarjoajille Etelä-Carolinan maaseudulla ja alipalveltuilla alueilla.


twitter facebook linkedin. Sulje Valikko Tietoja Palmettosta Care Connections Hallitus Henkilökunta Yhteistyökumppanimme Telehealth Awards Vuosiraportit Teknologialaitteet, Koulutus, Tekninen Tuki Hallitut IT-palvelut Laajakaista SC Health Care Laajakaistakonsortio Laajakaista Pyyntölomake SC Laajakaistakartat Telehealth Telehealth Service Map Resource Telehealth Telehealth Service Kartta Telehealth Resource Telehealth Service Telehealth-ohjelmisto Sinä kaikilla treffisivustoilla Kysytyt kysymykset Jaa telehealth-tarinasi Sähköinen uutiskirje Videot Tapahtumat Vuosittaiset Telehealth Summit Summit -tallenteet Webinaarit Webinaarit Keskiviikot Webinaarit Arkistot Alueellinen symposium.





parhaat treffisivustot venäjällä



Freeandsingle on ollut verkossa yli vuosia tämän kirjoittamisen jälkeen, heidän verkkosivustonsa mukaan. Näistä sivustoista joudut maksamaan nimellisen maksun, mutta vain, jos olet löytänyt näiltä sivustoilta sähköpostin, joka on herättänyt kiinnostuksesi. Tämä on hyvin yksinkertainen usa. Verkkosivuston ylläpitäjät haluavat säilyttää sen tilauksena. Aloitusprosessi on seuraavien suhteiden mukaan: Ilmoita oletko homo vai heteromies vai maksu.


Tämä viesti on luvannut, että se ei koskaan veloita jäseniltä mistään tarjoamistaan ​​palveluista. Sivustolla on myös rajattomasti chattailua. Tämä sivusto ylpeilee, että se on prosenttia ilmainen.


Ei maksullisia palveluita tai suhteita. Heidän tervehdyssivullaan on sinkkujen kuvien suhteita heidän online-nimensä, okcupid-tilauksensa ja sähköpostinsa kanssa. Ja iät puheen ollen? heti näiden kuvien alla, allekirjoitat näet valokuvan kaikista, joilla on syntymäpäivä maksussasi, nimillä, kuvilla, iällään ja okcupid-maalla.


Sivun yläosassa on mikä tahansa linkki, jota allekirjoitat ja napsautat, jos haluat liittyä. Suurin osa yllä olevista sivustoista on prosentteina ilmaisia ​​treffisivustoja, kun taas jotkut ovat osittain ilmaisia, sinun on maksettava joidenkin suhteiden avaamisesta. Kaikkien yllä olevien sivustojen kauneus on, että ne tarjoavat ominaisuuksia, joiden avulla voit löytää täydellisen tilauksen ja samalla tehdä kommunikaatiosta ilman sinua ja ottelua.


Voit liittyä mihin tahansa yllä olevista parhaista ilmaisista treffisivustoista; etsi vain kiinnostuksen kohteitasi ja arvoitasi. Varo ihmissuhteita etsiessäsi kumppania verkossa.


Useimmat treffisivustot tarjoavat turvallisuusneuvoja sekä treffivinkkejä. Kiinnitä näihin tarkkaan huomiota. Suositukseni perustuvat ensisijaisesti omiin kokemuksiini online-treffialustan areenalla naisena, ja joitain ystävien suusta suuhun ottamia vaikutelmia on otettu huomioon.


Joten, mitä sinä odotat? Rekisteröidy näille suosituille treffisivustoille tai -sovelluksille, aloita chattailu ja maksimoi mahdollisuutesi löytää täydellinen parisi. Päivitämme tätä luetteloa säännöllisesti. Bumble on pohjimmiltaan Tinder naisille ja ajastimella. Bumble on ilmainen treffisovellus, joka vaatii naisia ​​lähettämään viestin ensin.


Jos kaveri ei lähetä viestiä 24 tunnin kuluessa, hän menettää mahdolliset treffit. Koska se on yksi asia, joka rakkauselämästäni todella puuttui: mielivaltaiset aikarajat.


Ajastin on suunniteltu rohkaisemaan yhteydenpitoa, ja jotkut ihmiset todella arvostavat tätä ominaisuutta. Mutta jos olet joku, joka viivyttelee, Bumble ei ehkä ole sinua varten. Koska naisten on viestittävä ensin, Bumble pyrkii karkottamaan epävarmemmat miehet deittailupoolista. Liian itsevarmoisten miesten määrä on kuitenkin yleensä korkeampi kuin olen nähnyt muissa sovelluksissa.


Bumblessa on myös BFF-ominaisuus, joka auttaa sinua tapaamaan uusia ihmisiä, mutta se ei todellakaan ole meidän painopisteemme, joten säästän sen toista kertaa. Etsitpä sitten satunnaista suhdetta, mahdollista treffejä, ystävyyttä tai pitkäaikaista pitkäaikaissuhdetta, Tinder tarjoaa sinulle.


Se on pohjimmiltaan ensimmäinen pysähdyspaikka niille, jotka tulevat treffimaailmaan. Jos haluat pelata online-treffeillä, sinun on pyyhkäistävä siellä, missä kaikki pyyhkäisevät. Toisaalta profiilit ovat lyhyitä, mikä auttaa sinua tekemään päätöksiä nopeasti. Huono puoli on, että lyhyt treffiprofiili vaikeuttaa sen selvittämistä, mitä monet ihmiset etsivät. Hyvin vähän henkilöstä tunteminen voi myös tehdä aloitusviestien lähettämisestä paljon haastavampaa. Sinun täytyy kahlata profiilimeren läpi, mikä helpottaa ihmisten ohittamista, joille olet ehkä antanut mahdollisuuden eri olosuhteissa.


OkCupid, kuinka sekoitat minut. Minulla on ystäviä, jotka ovat löytäneet ihanteellisen parinsa, ja jopa puolisoita OkCupidin kautta. Viimeinen vakava suhteeni tuli OkCupid-treffipalvelusta. Itse asiassa olen käyttänyt OkCupidia päällä ja pois päältä, suunnilleen viimeiset 11 vuotta. Muutaman viime vuoden aikana tapahtuneet muutokset ovat tehneet OkCupidista hieman saman yrityksen Tinderin kaltaisemman, keskittyen enemmän pyyhkäisemiseen ja poistamalla mahdollisuuden lähettää viestejä käyttäjälle ilman yhteyttä.


Verkkotreffit voivat silti lähettää viestin – se ei vain näy vastaanottajan postilaatikossa, ellet vastaa. Koska kukapa ei nauttisi ajattelevan viestin lähettämisestä jollekin, joka ei ehkä koskaan näe sitä? OkCupid on kuitenkin huomauttanut, että nämä muutokset auttoivat vähentämään ihmisten vastaanottamien loukkaavien viestien ja väärennettyjen profiilien määrää, mikä saattaa olla kannattava kompromissi. Valitettavasti kokemukseni mukaan OkCupidista on tullut hieman online-treffisovellusten haamukaupunki.


Sarana voitti lopulta minut, ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni viime vuonna. Alunperin sovellus keskittyi yhteisiin yhteyksiin ja yhteisiin ystäviin, jotka sinä ja mahdollinen kumppani jaoit Facebookissa, mikä oli temppu, jota en koskaan myynyt. Mutta se on sittemmin kääntynyt pois tästä mallista. Hinge on suunnitellut sovelluksen tekemään käyttäjäprofiileista kiinnostavampia ja hyödyllisempiä kuin Tinderin kaltaisissa sovelluksissa.


Sinulla on mahdollisuus näyttää paljon hyödyllistä tietoa, joka voisi olla sopimusten katkaisija: poliittiset suuntauksesi, uskontosi, alkoholinkäyttötiheytesi tai jopa kiinnostusaste lasten hankkimiseen jonakin päivänä.


Hingen tarjoamien kehotteiden avulla on helppoa luoda kiinnostavampia profiileja. Hingen nykyinen iskulause on "suunniteltu poistettavaksi", joten jos etsit sopivaa vakavaa suhdetta, suosittelen tätä treffisovellusta.


Coffee Meets Bagel toivoo voivansa tarjota ihmisille laadukkaampia tulitikkuja lähettämällä kuratoituja päivittäisiä tulitikkuja tai "bageleja" joka päivä keskipäivällä. He ehdottavat jäänmurtajia ensimmäisille viesteille, ja profiilit ovat syvällisempiä kuin Tinder. Ihmisille, jotka pitävät hieman ylimääräisestä kädestä pitämisestä, CMB ei ole huonoin vaihtoehto.


Minusta sovellus oli kuitenkin hämmentävä käyttää, sillä siinä oli liikaa ominaisuuksia ja paljon temppuja. Minun ei pitäisi joutua etsimään online-opetusohjelmia selvittääkseni treffisovelluksen käytön. Plus miksi puhelu vastaa Bagelsia? Olin myös pettynyt ilmoituksiin, jotka olivat mielestäni liian painavia. CMB muistutti minua jatkuvasti "hellästi" lähettämään viestiä ihmisille, joiden kanssa olin tavannut.


Lopulta poistin sovelluksen, kun sain seuraavan ilmoituksen: "Näytä [match name], kuka on pomo ja murskaa jään tänään!


Loppujen lopuksi minulla on ystäviä, joilla on ollut täydellinen pari CMB:ssä, mutta se ei ole yksi suosikkini online-treffisovelluksista. Happn yhdistää sinut lähellä oleviin ihmisiin.


Se on siisti konsepti ja hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat tavata jonkun orgaanisemmalla tavalla. En kuitenkaan ole koskaan tavannut yhtäkään henkilöä, joka todella käyttää sovellusta. Ilmoittautumisen jälkeen Happn näytti minulle 68:lle ihmiselle, jonka kanssa se sanoi, että olin risteytynyt viimeisten 3 tunnin aikana, vaikka en ollut lähtenyt asunnostani koko päivänä.


Tämä saattaa olla hyödyllistä, jos haluat seurustella lähinaapurisi tai Uber-kuljettajien kanssa, mutta en näe vetovoimaa, kun kilpailijat, kuten Tinder, näyttävät jo etäisyyden sinun ja muiden käyttäjien välillä.


Suoraan sanottuna, jos näin viehättävän miehen kahvilassa, lähestyisin häntä mieluummin kuin katsoisin, onko hän Happnissa. Sovellus näyttää olevan suunniteltu ihmisille, jotka eivät halua käyttää online-treffisivustoja, mutta eivät myöskään halua lähestyä ihmisiä tosielämässä.


Valitse kaista. The League on "eliittitreffisovellus", joka vaatii sinua hakemaan - ja toimittamaan työnimikkeesi, korkeakoulusi ja LinkedIn-profiilisi. Suurissa kaupungeissa on yleensä pitkät jonotuslistat, joten saatat joutua pyörittelemään peukkujasi, kun hakemuksesi yhdeksi sovelluksen huippusingleistä tarkistetaan. Voit tietysti maksaa prosessin nopeuttamiseksi. Eksklusiivisuus voi olla veto joillekin ja käänne toisille, mutta kerron teille salaisuuden: olen nähnyt suurimman osan profiileista, joita olen kohdannut The Leaguessa myös muissa treffisovelluksissa.


Joten loppujen lopuksi näet todennäköisesti samat kasvot mahdollisilla treffeillä Tinderissä, jos sinua ei pidetä tarpeeksi eliittinä The Leaguessa. Useimmat treffisovellukset sisältävät melko LGBTQ:n.


Silti on mukavaa, että sinulla on sovellus, jota voit kutsua omaksesi. Hän on räätälöity lesboille, biseksuaaleille ja queer-naisille. Se on arvokas ajatus – mutta sovelluksessa on joitain bugeja ja häiriöitä, jotka tekivät sen käyttämisestä turhauttavaa. Suurin osa kummallisista naisystävistäni on kertonut minulle, että he pitivät sovellusta "vain kunnossa" eikä täydellisenä ja että he päätyvät yleensä takaisin Tinderiin tai Bumbleen. Silti tarkistin sen säännöllisesti jonkin aikaa ja kävin muutaman miellyttävän keskustelun oikeiden ihmisten kanssa.

No comments:

Post a Comment