Tuesday, December 21, 2021

Vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen

Vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen



On aina tärkeää kysyä itseltäsi, miksi henkilö, josta olet kiinnostunut, on sinulle niin houkutteleva. Asiat tulevat järjestymään vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen. Seurustelu vanhemman miehen kanssa - 17 salaisuutta, jotka sinun pitäisi tietää Kirjoittaja: Carlos Cavallo. Mutta onko se sinulle? Se on jotain, johon hän ikääntyy. Koska on aina paljon vaikeampaa kävellä pois, kun olet ollut mukana. Kaipaan vinkkejä vanhemman miehen tapaamiseen?





1. Et ehkä ole suhteessa kaikista oikeista syistä.



Tekijä: Kay. Joten aloit juuri seurustelemaan ensimmäistä kertaa vanhemman miehen kanssa, mutta olet huolissasi siitä, että olet huonosti valmistautunut suhteeseen. Älä pelkää!


Koska seurustelet jo, on selvää, että olet mahtava ja pärjäät hyvin ikäerostasi huolimatta. Jos tämä ei rauhoita hermojasi, tässä on pari vinkkiä seurustelemiseen "maustetun" herran kanssa.


Yksi suurimmista viehätyksistä nuoremmille naisille, jotka seurustelevat vanhempien miesten kanssa, on se, että vanhemmat miehet ovat yleensä vakiintuneempia, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen.


Kun aluksi ihmettelet hänen hienoa kotiaan ja uraansa, opit nopeasti, että hänen on työskenneltävä kovasti ja usein maksaakseen laskut ja jatkaakseen kiipeämistä yrityksen tikkailla. Joskus tämä tarkoittaa vähemmän huomiota sinulle ja melkein aina sitä, että sinä ja bew ette voi olla yhdessä joka heräämishetkellä. Jos haluat saada suhteen toimimaan, sinun on ymmärrettävä hänen aikansa. Sen sijaan laadi aikataulu varmistaaksesi, että voitte molemmat viettää aikaa toistenne kanssa tinkimättä henkilökohtaisista velvollisuuksistanne.


Vaikka tämä pätee kaikissa suhteissa, se on erityisen tärkeää, kun seurustelet vanhemman miehen kanssa. Aina silloin tällöin, harhaudu pois vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen normi ja lisää spontaanisuuden elementti. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten uuden ravintolan kokeileminen viikonlopputreffeilläsi, tai jotain rajua, kuten ilmestyminen työpaikalle lounaalle seksikkäässä mustassa mekossa. Pidä hänet vain varpaillaan!


Jos olette molemmat sopineet aloittavanne seurustelun, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen, olet siirtynyt yli minkä tahansa ikäeron. Se voi tuntua epävarmalta ja tunteettomalta, jos muistutat jatkuvasti miestäsi, ettet syntynyt, kun hänen suosikkikappaleensa julkaistiin tai että olit vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen sisään vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen koulussa, kun hän yritti päästä lukion jalkapallojoukkueeseen. Olet myös vaarassa saada miehesi tuntemaan itsensä vanhaksi mieheksi, mikä voi olla hankalaa teille molemmille.


Pelaa viileästi ja pidä ikävitsit minimissä. Monet nuoret naiset ovat kiinnostuneita vanhemmista miehistä heidän loistavan keskustelunsa vuoksi. Tämä on tilaisuutesi puhua kaikista nörtti asioista, joista ikäisesi ystäväsi eivät puhu. Tämä on asia, josta vanhempi miehesi puhuisi mielellään.


Joten tässä on tilaisuutesi! Esittele siis taitosi keittiössä! Vanhempi miehesi arvostaa sitä varmasti. Koska vanhempi mies on kirjaimellisesti eri paikassa elämässään kuin sinä, hän saattaa lopulta kokea joitain muutoksia, joita sinun ei tarvitse vielä kokea. Ikäeroistasi huolimatta olette molemmat hyväksyneet toisenne sellaisena kuin olette.


Älä tunne paineita luopua "nuoresta elämästäsi" mukautuaksesi siihen, mitä luulet vanhempasi haluavan. Sen sijaan pysy omana itsenäsi ja pidä aina avoin kommunikaatiolinja toistensa välillä. Bewsi ilmeisesti oli ja on edelleen! On tärkeää pysyä uskollisena sille, kuka olet. Hän on sinua vanhempi, mikä tarkoittaa, että hän on seurustellut pidempään kuin sinä.


Hänellä on enemmän elämänkokemusta, mikä ei välttämättä tee hänestä älykkäämpää, mutta se tekee hänestä kuuntelemisen arvoisen. Seuraavan kerran hän kertoo sinulle, että teet jotain väärin urasi tai ystäviesi kanssa, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen, kuuntele häntä sen sijaan, että suuttuisit välittömästi.


Hänellä saattaa olla viisaita neuvoja välitettävänä. Kun seurustelet jonkun ikäisesi kanssa, voi olla vaikeaa löytää yhteistä asuntoa, johon sinulla olisi varaa. Mutta jos vanhemmalla poikaystävälläsi on mukava koti ja vakaat tulot, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen, saatat haluta muuttaa hänen luokseen. Älä kiirehdi asioita, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen, vain koska voit. Ei siinä ole mitään väärää, jos asioita viedään hitaasti. Kun teet viittauksen, jota hän ei ymmärrä, älä vaivaudu liikkumaan sen ohi.


Näytä hänelle TV-ohjelma, josta puhuit, koska hän saattaa lopulta rakastaa sitä. Sama pätee, kun hän mainitsee jotain, jota et ymmärrä. Jotkut ystäväsi ja perheenjäsenesi eivät hyväksy sitä, että seurustelet vanhemman miehen kanssa.


Jos heidän hyväksymisensä on sinulle tärkeää, ole kärsivällinen ja selitä heille, miksi rakastat häntä. Jos on selvää, että he eivät koskaan hyväksy, sinun on opittava olemaan antamatta heidän mielipiteidensä häiritä sinua. Haluat ehkä kieltäytyä jokaisesta kutsusta viettää aikaa hänen ja hänen ystäviensä kanssa, koska he ovat kaikki paljon vanhempia.


Kuitenkin, jos hän on oikea kaveri sinulle, hän löytää tavan tehdä sinusta mukava. Älä tunne, että hänen ystävänsä tuomitsevat sinua, koska he ovat luultavasti kateellisia, että hän sai niin kauniin, nuoren naisen. Jos aiot seurustella vanhemman miehen kanssa, sinun on ymmärrettävä, että hänellä on enemmän matkatavaroita kuin sinulla, koska hän on niin paljon vanhempi.


Jos haluat olla hänen kanssaan, et voi syyttää häntä siitä, että hänellä on entinen vaimo tai lapsi. Sinun on voitava hyväksyä hänen menneisyytensä, jos haluat suhteen toimivan. Jos joku luulee hänet isäksesi, sinun täytyy pystyä nauramaan sille. Jos suutut aina kun se tapahtuu, se viittaa siihen, että olet epävarma ikäeron suhteen. Osoita vain henkilön virhe ja toimi ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jos vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen sinulla on osa-aikainen työ, josta et oikeastaan ​​välitä, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen, et voi verrata vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen uraansa.


Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi suuttua, kun hän kieltäytyy perumasta tärkeää kokousta treffiillan järjestämiseksi. Vaikka olisit tärkein asia hänen elämässään, et voi aina olla ensin. Ei, se ei tarkoita, että sinun täytyy lopettaa videopelien pelaaminen ja kuplien puhaltaminen.


Se tarkoittaa vain, että sinun ei pitäisi pelata lapsellisia pelejä hänen kanssaan. Jos hänen kypsyytensä vastaa hänen ikänsä, hänellä ei ole aikaa noille typeryyksille vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen. Hän haluaa vain terveen, vakaan suhteen. Älä tunne, että et ole mittasi. Sinulla ei ehkä ole vakituista työpaikkaa tai paras suutelija, mutta se johtuu siitä, että olet vielä nuori. Sinulla on aikaa oppia uusia asioita, ja hän voi olla se, joka opettaa sinulle.


Hänen ikänsä ei tarkoita, että hän saa päättää säännöt. Hänen ei pitäisi aina olla se, joka päättää mitä syöt ja mille lomalle menet. Suhteiden tulee olla tasa-arvoisia. Hän ei saa ylivaltaa vain siksi, että hän on vähän vanhempi. Olet nuori, joten et ole tottunut keskustelemaan lapsista ja avioliitosta kumppanisi kanssa.


Kuitenkin, jos poikaystäväsi on paljon vanhempi, nuo asiat voivat olla hänen mielessään. Sinun tulisi keskustella naimisiinmennessä kuinka vanha haluat olla, jotta olette samalla sivulla. Muista aina, että jokainen suhde on erilainen ja lähesty jokaista sellaisena. Sama koskee tapailua vanhemman miehen kanssa. Kun pääset vauhtiin, kaikki muu vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen tule luonnostaan. Vaikka nämä vinkit eivät lopu jokaiselle suhteelle, ne ovat varmasti alku, kun on kyse vanhemman miehen kanssa.


Toivottaen! Jos haluat lukea kaikki tulevat vastaukset kommenttiisi, merkitse tämä sivu kirjanmerkkeihin. Ota yhteyttä toimittajiimme käyttämällä yhteydenottolomakettamme. Arvioi tämä artikkeli. Kaipaan vinkkejä vanhemman miehen tapaamiseen? Olkoon Kayn viisas viesti oppaasi, vinkkejä vanhempien miesten tapaamiseen. Kiitos Kay! Sisällysluettelo: Ole kärsivällinen Ole spontaani ÄLÄ jatkuvasti muistuta häntä ikäerostasi. Nauti keskustelusta Älä esittele kotimaisia ​​taitojasi Ole tukena Ole ITSE Kuuntele häntä Älä liiku liian nopeasti Näytä hänelle uudet asiat pysy rauhallisena älä eristäydy Hyväksy itse hänen matkatavaransa Naura virheille Anna hänen työskennellä Älä käyttäydy kuin lapsi Älä pelkää Älä anna hänelle voimaa Keskustele tulevaisuudesta.


Sen sijaan laadi aikataulu varmistaaksesi, että voitte molemmat viettää aikaa toistenne kanssa tinkimättä henkilökohtaisista velvollisuuksistanne 78 Lisää kommentti Aiheeseen liittyvä: 7 vinkkiä korkeakoulututkinnon valintaan Polttaako Elizabeth hurley. Lisää kommentti Lukijoiden kysymyksiin vastattu Kuinka olla seksikäs ensitreffeillä Onko kahvi hyvää niveltulehduskivulle Kuinka flirttailla tytön kanssa lesbona Kuinka tietää, johdatko jotakuta aiheesta Kuinka lopettaa juominen Pinaatissa on runsaasti mineraaleja 13 pentua kaikki paitsi 8 kuoli kuinka monta on jäljellä Mihin jogurtti sopii Mikä ei ole hyvä e-vitamiinin lähde?


Kuinka lyhentää polvisaappaat





ilmaiset online-treffisivustot Ukrainassa



Vaikka tämä pätee kaikissa suhteissa, se on erityisen tärkeää, kun seurustelet vanhemman miehen kanssa. Ajoittain poikkea normista ja lisää spontaanisuutta. Se voi olla jotain yksinkertaista, kuten uuden ravintolan kokeileminen viikonlopputreffeilläsi, tai jotain rajua, kuten ilmestyminen työpaikalle lounaalle seksikkäässä mustassa mekossa. Pidä hänet vain varpaillaan! Jos olette molemmat sopineet aloittavanne seurustelun, olette siirtyneet yli minkä tahansa ikäeron.


Se voi tuntua epävarmalta ja tunteettomalta, jos muistutat miestäsi jatkuvasti siitä, että et ollut syntynyt, kun hänen suosikkikappaleensa julkaistiin tai että olit vasta peruskoulussa, kun hän kokeili lukion jalkapallojoukkuetta. Olet myös vaarassa saada miehesi tuntemaan itsensä vanhaksi mieheksi, mikä voi olla hankalaa teille molemmille. Pelaa viileästi ja pidä ikävitsit minimissä. Monet nuoret naiset ovat kiinnostuneita vanhemmista miehistä heidän loistavan keskustelunsa vuoksi.


Tämä on tilaisuutesi puhua kaikista nörtti asioista, joista ikäisesi ystäväsi eivät puhu. Tämä on asia, josta vanhempi miehesi puhuisi mielellään. Joten tässä on tilaisuutesi! Esittele siis taitosi keittiössä! Vanhempi miehesi arvostaa sitä varmasti. Koska vanhempi mies on kirjaimellisesti eri paikassa elämässään kuin sinä, hän saattaa lopulta kokea joitain muutoksia, joita sinun ei tarvitse vielä kokea.


Ikäeroistasi huolimatta olette molemmat hyväksyneet toisenne sellaisena kuin olette. Älä tunne paineita luopua "nuoresta elämästäsi" mukautuaksesi siihen, mitä luulet vanhempasi haluavan.


Sen sijaan pysy omana itsenäsi ja pidä aina avoin kommunikaatiolinja toistensa välillä. Bewsi ilmeisesti oli ja on edelleen! On tärkeää pysyä uskollisena sille, kuka olet. Hän on sinua vanhempi, mikä tarkoittaa, että hän on seurustellut pidempään kuin sinä. Hänellä on enemmän elämänkokemusta, mikä ei välttämättä tee hänestä älykkäämpää, mutta se tekee hänestä kuuntelemisen arvoisen. Seuraavan kerran, kun hän kertoo sinulle, että teet jotain väärin urasi tai ystäviesi kanssa, kuule hänet sen sijaan, että suuttuisit välittömästi.


Hänellä saattaa olla viisaita neuvoja välitettävänä. Kun seurustelet jonkun ikäisesi kanssa, voi olla vaikeaa löytää yhteistä asuntoa, johon sinulla olisi varaa. Mutta jos vanhemmalla poikaystävälläsi on mukava talo ja vakaat tulot, saatat olla innokas muuttamaan hänen luokseen. Älä kiirehdi asioita, vain siksi, että voit. Ei siinä ole mitään väärää, jos asioita viedään hitaasti. Kun teet viittauksen, jota hän ei ymmärrä, älä vaivaudu liikkumaan sen ohi.


Näytä hänelle TV-ohjelma, josta puhuit, koska hän saattaa lopulta rakastaa sitä. Sama pätee, kun hän mainitsee jotain, jota et ymmärrä. Jotkut ystäväsi ja perheenjäsenesi eivät hyväksy sitä, että seurustelet vanhemman miehen kanssa.


Jos heidän hyväksymisensä on sinulle tärkeää, ole kärsivällinen ja selitä heille, miksi rakastat häntä. Jos on selvää, että he eivät koskaan hyväksy, sinun on opittava olemaan antamatta heidän mielipiteidensä häiritä sinua.


Haluat ehkä kieltäytyä jokaisesta kutsusta viettää aikaa hänen ja hänen ystäviensä kanssa, koska he ovat kaikki paljon vanhempia. Kuitenkin, jos hän on oikea kaveri sinulle, hän löytää tavan tehdä sinusta mukava. Älä tunne, että hänen ystävänsä tuomitsevat sinua, koska he ovat luultavasti kateellisia, että hän sai niin kauniin, nuoren naisen. Jos aiot seurustella vanhemman miehen kanssa, sinun on ymmärrettävä, että hänellä on enemmän matkatavaroita kuin sinulla, koska hän on niin paljon vanhempi.


Jos haluat olla hänen kanssaan, et voi syyttää häntä siitä, että hänellä on entinen vaimo tai lapsi. Sinun on voitava hyväksyä hänen menneisyytensä, jos haluat suhteen toimivan. Jos joku luulee hänet isäksesi, sinun täytyy pystyä nauramaan sille. Jos suutut aina kun se tapahtuu, se viittaa siihen, että olet epävarma ikäeron suhteen. Osoita vain henkilön virhe ja toimi ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut. Jos sinulla on osa-aikainen työ, josta et todella välitä, et voi verrata sitä hänen uraansa.


Tämä tarkoittaa, että sinun ei pitäisi suuttua, kun hän kieltäytyy perumasta tärkeää kokousta treffiillan järjestämiseksi. Vaikka olisit tärkein asia hänen elämässään, et voi aina olla ensin. Ei, se ei tarkoita, että sinun täytyy lopettaa videopelien pelaaminen ja kuplien puhaltaminen. Se tarkoittaa vain, että sinun ei pitäisi pelata lapsellisia pelejä hänen kanssaan.


Haluan miehen, joka ymmärtää elämää eikä ole vain huolissaan siitä, mihin juhliin hän kaatuu ensi viikonloppuna. Vanhemmat miehet ymmärtävät sen. Vanhemmat miehet ovat voineet kokea elämää enemmän, joten he osaavat käsitellä elämän vaikeita asioita ja osaavat juhlia ja arvostaa hyviä asioita. Neuvoni saattaa olla hieman vääristynyt, koska minulla on ollut vain yksi poikaystävä, joka oli 20-vuotias.


Minun on kuitenkin sanottava, että vanhempien miesten tapailu voi olla henkisesti ja emotionaalisesti stimuloivampaa kuin nuorempi 20-vuotias mies. Hän voi haastaa sinut olemaan niin paljon parempi kuin luulet pitäen sinut samalla maassa.


Vanhempi mies on kokenut elämän ja arvostaa naisia ​​enemmän. Kokemuksesta puheen ollen Vanhemmat miehet ovat paljon kokeneempia sängyssä, ja ollaan rehellisiä, heidän pitäisi olla. Jos näet miehen, joka on sinua 10 vuotta vanhempi tai vanhempi, hänen pitäisi olla paljon kokeneempi sängyssä.


Jos haluat kokeilla jotain uutta, keskustele hänen kanssaan ja kysy häneltä. Olen varma, että hänellä on paljon temppuja hihassaan. Kokemuksissani vanhempien miesten kanssa olen huomannut, että he ovat loistavia kommunikaattoreita. He tietävät mistä pitävät, joten he selvittävät mistä pidät ja tekevät sen usein. En ole koskaan ollut vanhemman miehen kanssa, joka on ollut ujo. Heidän kokemuksensa makuuhuoneessa on opettanut heidät nauttimaan läheisyydestä naisen kanssa ja kertomaan siitä enemmän naisesta kuin hänestä.


20-vuotiaat miehet ovat yleensä itsekkäitä makuuhuoneessa - ainakin minun kokemukseni mukaan. Kun olen ollut miehen kanssa, joka on ollut minua vanhempi, hän on ollut täysin päinvastainen. Vanhemmat miehet puhuvat meistä, naisista, ja he näyttävät aina olevan paljon onnellisempia lopussa. Heidän vuosien kokemuksensa maksaa meille tässä tapauksessa.


Vanhempien miesten seurustelulla on mielestäni monia etuja. Yksi näistä eduista on, että hän tietää, mitä hän haluaa kumppanilta, elämältä ja kaikilta muulta. Hänellä on tavoitteita. Ei ole paljon arvailua, kun seurustelet vanhempien miesten kanssa. He ovat rehellisiä sinulle siitä, mitä he haluavat, missä he ovat ja mihin suhteesi menee.


Vanhemmat miehet eivät piilota asioita eivätkä aio tuhlata aikaa johtamiseen - suurimman osan ajasta. Kun mies on 20-vuotias, hän haluaa silti vapautta, joten he eivät halua asettua tai sitoutua. Tuntuu kuin he olisivat vielä lukiossa ja haluavat vain juhlia ja elää elämää päivittäin.


Useimmat nuoremmat kaverit eivät ajattele mitään muuta kuin sitä, joten he eivät ole varmoja, mitä he haluavat suhteelta. He vain tietävät, että he pitävät sinusta ja haluavat pitää sinut lähelläsi. Vanhemmat miehet ovat erilaisia, koska he tietävät mitä haluavat.


Jos se on satunnaista, he kertovat sinulle; jos se voi johtaa enemmän, he kertovat sinulle. Jos he etsivät vaimoa ja haluavat lapsia, tiedät sen. Vanhemmat miehet ovat olleet siellä, he eivät aio pelata pelejä, elleivät he ole sitä, mutta palaamme siihen myöhemmin. Jos he eivät ole jo tehneet sitä, useimmat vanhemmat miehet ovat valmiita asettumaan.


Jotkut ovat saattaneet olla siellä eivätkä palaa avioliittoon. Kuitenkin suurimmaksi osaksi vanhempi mies keskuudessaan on valmis asettumaan ja perustamaan perheen. Tässä vaiheessa he ovat jo käyneet yliopistossa, heillä on vakiintunut ura ja he ovat nyt valmiita vaimolle ja perheelle.


Jos etsit asettua, sinulla on parempi onni vanhemman miehen kuin 20-vuotiaan miehen kanssa. 20-vuotiasta miestä, joka haluaa asettua asumaan, varsinkin jos hän on vasta vuosia lukion jälkeen, on vaikea löytää.


Viesti, jonka on jakanut old love young oldmanyoungwoman 12. marraskuuta klo PST. Treffipeli ei koskaan ollut minun juttuni. Kun olin lukiossa ja jopa yliopistossa, vihasin sitä. Yksi asia, joka aina veti minua vanhempiin miehiin, oli se, että he eivät pelaa pelejä. Jos he ovat kiinnostuneita, tiedät sen, sillä sinun ei tarvitse odottaa päiviä nähdäksesi, lähettääkö hän tekstiviestin tai soittaako hän. Nyt jotkut vanhemmat miehet ovat aina pelanneet pelejä, ja siksi he ovat edelleen sinkkuja.


Ole varovainen noiden kanssa. Jos hän on halukas pelaamaan pelejä alussa, suosittelen olemaan erittäin varovainen, koska hän todennäköisesti pelaa aina jonkinlaista peliä sinun ja sydämesi kanssa. Vanhemmat miehet, jotka ovat aikasi arvoisia, eivät halua pelata pelejä. He ovat tosissaan suhteenne, vaikka se olisikin satunnaista. Tämä on yksi suosikkiasioistani vanhempien miesten seurustelussa! Jokaisella suhteella on varjopuolensa. Jotkut näistä haitoista kannattaa käsitellä, toiset eivät.


Joidenkin suhteen "punaisten lippujen" tai haittojen pitäisi automaattisesti kehottaa sinua juoksemaan. Tässä olen listannut yleisimmät haitat, joita olen löytänyt vanhempien miesten seurustelusta. Tämä ei todellakaan ole kattava luettelo. Toivon, että tämä auttaa sinua päättämään, kannattaako seurustelemasi mies jäädä asumaan vai onko haittapuoli vain liikaa siedettävä. En välttämättä usko, että vanhemmat miehet tekevät tätä tarkoituksella, mutta jotkut varmaan tekevät. Jos se on totta, niin he luultavasti tekivät sen tarkoituksella myös 20-vuotiaana.


Siinä tapauksessa en ole varma, vaivautuisinko heidän kanssaan. Näytän kuitenkin ottavan sen rauhallisesti, kun vanhempi mies, jonka kanssa seurustelen, tekee tämän. Se tulee yleensä esiin, kun he yrittävät antaa sinulle neuvoja. En usko, että he tarkoittavat alentuvaa, mutta kun joku sinua 10 vuotta vanhempi tai vanhempi neuvoo sinua työstä tai muusta tilanteesta, hän voi toisinaan olla alentuva. Jälleen kerran, minulla ei ole tapana ottaa tätä henkilökohtaisesti, mutta jotkut ottavat. Jos tämä on pettymyksesi, sanoisin, että minun neuvoni olisi katsoa tarkemmin ja ehkä jopa keskustella hänen kanssaan siitä.


Jos näyttää siltä, ​​​​että hän tekee sitä usein ja siitä on tulossa liikaa, ehkä on aika etsiä uusi kaveri. Tämä on yksi suurimmista pettymyksistäni, eikä sillä ole väliä, seurustelenko jonkun 20-, 30- vai 40-vuotiaan kanssa. Mies, joka kohtelee minua kuin lasta, kun tappelemme ja riitelemme, ei ole mies, jonka kanssa haluan olla. Tämä on eri asia kuin hän alentuvainen. Kun hän moittii sinua, häpeää sinua tai saa sinut tuntemaan olosi pieneksi lapseksi, kun olet "tekenyt jotain väärin", ja niin hän myös ilmaisee asian.


Se ei tule koskaan olemaan hänen vikansa. Jälleen, en välitä onko kaveri vanhempi vai ei, mutta tämä on yksi niistä asioista, joihin minulla ei ole kärsivällisyyttä. Minun neuvoni olisi nyt lähteä pois. Ansaitset tulla paremmin kohdelluksi! Vanhemmat miehet voivat varmasti olla hallitsevampia kuin nuoret 20-vuotiaat miehet. Luulen, että tämä tulee heidän kokemuksestaan, eivätkä he ehkä tarkoita tätä negatiivisena, koska se on enemmän kuin he yrittäisivät suojella sinua. Jotkut miehet ovat hyvin kontrolloivia tavalla, joka on selvästi loukkaavaa.


Seurustelen tällä hetkellä miehen kanssa, joka voi toisinaan hallita, mutta olen huomannut, että hän tekee sen tavalla, joka yrittää enemmän suojella minua. Hän haluaa minun olevan turvassa ja hän haluaa minun olevan vahva ja itsenäinen nainen, mutta kun tarvitsin uudet renkaat, hän soitti ja hoiti asian.


Hän otti hallinnan ja hoiti sen. Tällä tavalla vanhemmat miehet voivat huolehtia meistä, näin he osoittavat välittävänsä. Ole tarkkaavainen. Jos olet vanhemman miehen kanssa, joka hallitsee asioita, kuten renkaiden vaihtoa ja varmistaa, että olet turvassa ja sinusta huolehditaan, se on yksi asia. Jos hän kuitenkin hallitsee sitä, kenen kanssa vietät aikaa, mihin vietät aikaasi jne. Varo vain.


Vanhempien miesten tiedetään olevan "jumissa tiellään". Oletko kuullut sanonnan: "Vanhalle koiralle ei voi opettaa uusia temppuja"? No, kokemuksestani voin kertoa, että tämä on ehdottomasti totta. Vanhemmilla miehillä on rutiininsa, ja he tietävät mistä pitävät ja mistä eivät. Älä ajattele, että tunkeudut hänen elämäänsä ja että hän lopettaa kaiken ja muuttuu puolestasi. Jos et pidä siitä, kuka hän on, kuinka hän pukeutuu, kuinka hän hoitaa hiuksensa ja mitä hän katsoo televisiosta, voi olla turvallista sanoa, että hän ei ole oikea kaveri sinulle.


Tämä on yksi haitta, jota on vaikea välttää. On vaikea sivuuttaa sitä tosiasiaa, että me kaikki vanhenemme. Kun seurustelet miehen kanssa, joka on sinua 10 vuotta vanhempi, tulee päivä, jolloin hän voi todella näyttää ja käyttäytyä ikäisekseen. On vaikea sanoa milloin se tapahtuu, koska jotkut miehet vanhenevat hämmästyttävän paljon, mutta se tapahtuu meille kaikille. Painovoima ottaa vallan. Rypyt ilmestyvät. Hänellä ei tule olemaan sitä kestävyyttä, joka hänellä ennen oli.

No comments:

Post a Comment