Tuesday, December 21, 2021

Uafhængige kvinder og dating

Uafhængige kvinder og dating



Som mange kvinder forblev jeg gift, fordi jeg syntes, det var så godt, som det kan blive. Vi har en samtale om, hvad det vil sige at være en god mand i det 21. århundrede, selvstændige kvinder og dating. Når han selvstændige kvinder og dating ned, jeg trådte op. Rejse Astrologi Sundhed Social Media Living Se alle. Billedkilde: Shutterstock. Nogle gange kan mænd føle sig ude af slagsen, når de dater uafhængige kvinder, fordi de har tendens til at blive tavse og tilbageholdende i prøvende tider. Et forhold handler ikke altid om at være oven på hinanden og kysse og kramme og tale om dybe følelsesmæssige ting.





relaterede artikler



Dating er svært nok, men det er endnu sværere som selvstændig kvinde. Hun bruger ikke sit liv på at finde en fyr selvstændige kvinder og dating hendes liv er travlt nok uden en. Men det betyder heller ikke, at hun ikke er åben for dating, og det er der, problemet ligger.


Den uafhængige kvinde er ikke imod at finde nogen i sit liv, i modsætning til pigen "for evigt alene". Det eneste er, at det ikke er centrum i hendes verden, og det gør fyre irriterede. Hun kan udsætte en stemning, der siger, at hun ikke tager dating alvorligt nok, hvilket kan ende med at vende selvstændige kvinder og dating væk.


Det stinker, men det er sandt: Der er mange fyre derude, som ikke kan klare at date nogen selvstændige kvinder og dating succesrige end de er. Det er så dumt, men deres mindreværdskompleks forhindrer dem i overhovedet at nærme sig dig i første omgang. Du føler, at du hele tiden leder efter nogen, der vil have nok tillid til sig selv til at indse, at du ikke er en trussel.


Desværre er disse typer fyre få og langt imellem. Du elsker at krølle dig sammen til en hyggelig aften og se noget Netflix og bare være alene med dine tanker. Du finder trøst i din træningsrutine for at hjælpe dig med at få styr på det, og at krølle sammen med en god bog og lidt vin efter en lang dag virker helt PERFEKT. Men når du dater en, du virkelig er til, vil du gerne have selskab, og det gør dig virkelig forvirret.


Du vil nogle gange blive taget hånd om, fordi det er så længe siden, men du ELSKER også den tid, du får til at tilbringe med dig selv. Du kan ikke lide at blive for klæbrig, for hvis nogen var for klæbrig med DIG, ville det bare drive dig væk.


Du vil have en fyr, der har sine egne hobbyer og interesser, som kan udfordre dig og gøre dig sur, men som også behandler dig rigtigt, selvstændige kvinder og dating. Du er meget investeret i at opfylde dine egne interesser og sørge for, at du stadig gør alle de ting, der gør dig til "dig. Du bliver irriteret, når din fyr ikke ser behovet for pigeaften eller arbejder sent, og det får din fyr til at tro, at han ikke er vigtig nok for dig.


For evigt er lang tid, selvstændige kvinder og dating, selvstændige kvinder og dating hvis du skal sidde fast med nogen så længe, ​​skal du bestemt ikke nøjes. Den selvstændige kvinde har en lang række træk, hun vil have hos en kæreste, fordi det bare er sådan hendes liv fungerer: Hun har ambitioner, når det kommer til alt, og ja, det inkluderer kærlighed.


At falde for en selvstændig pige betyder, at du skal være på dit A-spil hele tiden. Desværre er de fleste fyre bare ikke klar til den slags pres. Du vil aldrig glemme, at du havde et fuldt liv, før du mødte den fyr, du ser, og så har du altid travlt.


Dette gør det virkelig svært at planlægge dato. Du ved, du har din ugentlige pigeaften hver fredag, og du skal nu passe ind selvstændige kvinder og dating nat et sted også.


Dette gør dig super stresset, fordi du ikke ved, om du foretager det rigtige opkald, når det kommer til at balancere alle disse forskellige facetter af dit liv. For ikke at nævne, du er nu altid udmattet, selvstændige kvinder og dating. Fyre bliver dovne ved at være omkring dig, fordi du dybest set er HBIC. Du ved, hvad du vil, og du er vant til at gøre alt for dig selv.


Så fortsæt bare med at lade dig gøre det. Du er nødt til at blive ved med at planlægge datoerne, udvælge restauranterne og slå op, når det kommer til vigtige ting som at møde den anden persons familie eller flytte sammen. Og det er ikke sådan, at du ikke er vant til det her.


Men meningen med at være i et vellykket forhold er at træffe disse beslutninger SAMMEN. Så, selvstændige kvinder og dating, fortæl din mand om at gå op. At være en selvstændig pige, der leder efter kærlighed, bliver så stressende, fordi du har brug for en, der forstår både dit behov for romantik og dit behov for alt andet. At finde den fyr tager masser af tid, kræfter og tålmodighed, og det gør det svært at forblive positiv.


Men helt ærligt, selvstændige kvinder og dating, det er ikke sådan, at du ikke har nok til at holde dig selv beskæftiget, mens du er på udkig. Af Nikhita Mahtani. Hun har et fuldt liv, takket være hendes gode venner og familie, fantastiske job og tilfredsstillende hobbyer. Søg Luk. Rejse Astrologi Sundhed Social Media Living Se alle. Politik Teknologi Mad Trending Se alle. Fashion Beauty Celeb Style Se alle. Singlelivsforhold Sex Berømthedspar Se alle.


TV-film Berømthedsmusik Se alle. Om os Arkiv Annoncer Vilkår Beskyttelse af personlige oplysninger DMCA Newsletter Masthead.





gamle lionel tog dating



Du vil aldrig glemme, at du havde et fuldt liv, før du mødte den fyr, du ser, og så har du altid travlt. Dette gør det virkelig svært at planlægge dato. Du ved, at du har din ugentlige pigeaften hver fredag, og du skal nu også passe en date-aften et sted. Dette gør dig super stresset, fordi du ikke ved, om du foretager det rigtige opkald, når det kommer til at balancere alle disse forskellige facetter af dit liv.


For ikke at nævne, du er nu altid udmattet. Fyre bliver dovne ved at være omkring dig, fordi du dybest set er HBIC. Du ved, hvad du vil, og du er vant til at gøre alt for dig selv. Så fortsæt bare med at lade dig gøre det. Du er nødt til at blive ved med at planlægge datoerne, udvælge restauranterne og slå op, når det kommer til vigtige ting som at møde den anden persons familie eller flytte sammen.


Og det er ikke sådan, at du ikke er vant til det her. Men meningen med at være i et vellykket forhold er at træffe disse beslutninger SAMMEN. Så fortæl din mand om at gå op.


At være en selvstændig pige, der leder efter kærlighed, bliver så stressende, fordi du har brug for en, der forstår både dit behov for romantik og dit behov for alt andet.


At finde den fyr tager masser af tid, kræfter og tålmodighed, og det gør det svært at forblive positiv. Men helt ærligt, det er ikke sådan, at du ikke har nok til at holde dig selv beskæftiget, mens du er på udkig.


Af Nikhita Mahtani. Det vigtigste er, at jeg vil have en god mand i mit liv. Nej, jeg har brug for en mand - for intimitet, støtte, rejser og fælles oplevelser af sorg, glæde og påskønnelse af livets simple fornøjelser.


Næste gang du dater en kvinde med en selvstændig facade, skal du vide, at inderst inde bor der sandsynligvis en såret lille pige, som så gerne vil have et forhold. De bedste forhold er mellem to uafhængige mennesker med et fuldt rigt liv. De respekterer hinanden og lærer af hinanden. De går sammen om at blive et fantastisk par. Denne artikel blev oprindeligt udgivet med Good Men Project; genudgivet med den venligste tilladelse.


Sandy Weiner, Dating Coach og Chief Love Officer for Last First Date, er dedikeret til at hjælpe kvinder og nogle mænd over 40 med at bryde gamle kærlighedsmønstre og opnå sund, off-the-charts kærlighed. Vi har en samtale om, hvad det vil sige at være en god mand i det 21. århundrede. Sørg for at slutte dig til os? Find os på Facebook og Twitter. Den uafhængige kvinde er så meget mere, end du tror.


Jeg lærte at gøre alting selv Jeg holdt op med at bede om støtte, fordi min mand ikke længere var i stand til at give mig det, jeg havde brug for. Mange kvinder bliver uafhængige som standard Det der skete med mig skete med mange kvinder i dysfunktionelle ægteskaber.


At tage ansvar for at skabe sunde forhold Meget af det, der skete i mit ægteskab og i andre uafhængige kvinders ægteskaber koger ned til to grundlæggende spørgsmål. Om forfatteren: The Good Men Project Vi har en samtale om, hvad det vil sige at være en god mand i det 21. århundrede. Anbefalet til dig 5 Relationstips til den selvstændige type Hvornår skal vi flytte sammen? Hun klæder sig ud for at se og føles sexet og attraktiv for sig selv, så det er en ekstra bonus for dig, ikke til din fordel.


Bekymret for, hvordan man dater en uafhængig kvinde? Det forventes for eksempel ikke, at du betaler for hendes måltider eller andre udflugter, når du er ude med hende. Du kan nederlandske det og splitte, og det er sandsynligt, at hun endda tilbyder at betale. Præsenterer din pige for dine drenge for første gang til en fest? Du kan forvente, at hun falder direkte ind, uden at du behøver at svæve rundt for at sikre, at hun er komfortabel og ikke akavet.


Foreslået læsning: Sådan elsker du en følelsesmæssigt utilgængelig kvinde. Endnu en frynsegode. Hendes frygt for at fejle har også lært hende at træffe de rigtige beslutninger. Alt dette vil sikkert smitte af på dig, og du vil sandsynligvis blive et stærkere individ i hendes nærvær. Sagen med uafhængige kvinder er, at de er voldsomme og passionerede omkring alt i deres liv og alt, hvad de tror på.


Hvis hun tror på og stoler på dig, så forvent, at hun er fuldstændig loyal over for dig, selv i mødet med den største, mest prøvende modgang. De fleste drenge synes, det er fedt at slå op efter en kamp, ​​for når deres veninder kommer og beder om en chance til, er det et boost til deres egoer.


Forvent ikke, at der sker noget af den slags, når du slår op med din selvstændige kæreste. Hun vil gå hurtigere, end du ville indrømme. Hvis de ikke er det, så vil de ikke være bange for at afslå forslaget, uanset hvor sødt og romantisk det er.


Dette er en af ​​de første og vigtigste ting, du skal forstå om at date en uafhængig kvinde. Hvis du ikke har en stærk personlighed og en selvstændig streg i dig selv og nej, vi taler ikke om dit ego her , så skal du måske genoverveje, da du ikke ville kunne håndtere hende i mere end et par uger.


Foreslået læsning: 10 moderne dating-bud til enhver kvinde. At date en uafhængig kvinde er faktisk ikke så skræmmende, som det lyder, fordi hun kan være lige så passioneret omkring dig, som hun er for sig selv.


En selvstændig kvinde har fordelen af ​​at blive udsat for en række forskellige oplevelser, som et resultat af, at hun er tolerant, kærlig og intelligent. Jeg kan love dig, at når du er sammen med hende, vil du have tiden i dit liv, og du vil aldrig kede dig af dit forhold. Så hvis du kan se forbi de mindre justeringer, du har lavet i din adfærd for at lade hende være den hun er, vil du ikke fortryde at have hende som din partner for livet.

No comments:

Post a Comment