Tuesday, December 21, 2021

Jennifer landwehrle dating nfl

Jennifer landwehrle dating nfl



kjøp tramadol på nett beste sted kjøp tramadol på nett - kjøp tramadol uten manus AM Anonym sa at Bette Jennifer Beals og Tina Laurel Lisa Holloman var over hele saken som et par under gjennomføringen av denne suksessserien Showtime, jennifer landwehrle dating nfl. Fotballtreneren jobbet også som lærervikar, sa tjenestemenn. Lennox Lewis. billigste xanax xanax gul pille s - tester stoffet xanax PM Anonymous sa at The Bears vant ni strake kamper med plusspoeng fra til





Fredag ​​1. september 2006



Menneskelige levninger er funnet i søket etter Taylor Pomaski, som sist ble sett i april. De menneskelige levningene antas å være Pomaskis og ble funnet i Texas, sa den lokale sheriffen.


Menneskelige levninger er funnet i Texas i søket etter år gamle Taylor Jennifer landwehrle dating nfl, som ble savnet i april. Harris County Sheriff Ed Gonzalez sa på Twitter at levningene ble bekreftet å være mennesker av Harris County Institute of Forensic Sciences.


Pomaski, kjæresten til den tidligere NFL-spilleren Kevin Ware, var sist jennifer landwehrle dating nfl forlater en fest i Harris County 25. april, sa lensmannen tidligere.


Ware, som spilte to sesonger som en tight end i NFL i og ble utnevnt til mistenkt i en drapsetterforskning i forbindelse med Pomaskis sak i juni, ifølge en påtalemyndighet i Montgomery County, sett av Click2Houston. Fotballspilleren ble arrestert 11. juni etter at han ikke møtte i retten i forbindelse med en separat sak om narkotika- og våpenanklager, rapporterte Click2Houston den gang. Siden den gang har Ware blitt holdt i fengsel uten binding, ifølge rettsdokumenter sett av NBC News.


Wares advokat, Coby DuBose, svarte ikke umiddelbart på Insiders forespørsel om kommentar. Les originalartikkelen på Insider. Flere organisasjoner, inkludert Maryland-kapittelet til NAACP, etterlyser mannlige ansatte ved Howard County High School i Baltimore-forstaden til […]. Politiet fant narkotika og flere våpen inne i den havarerte bilen, jennifer landwehrle dating nfl, utsalgssteder rapportert. En jury i El Cajon frikjente en tidligere politimann i La Mesa for anklager om at han sendte inn en falsk rapport etter en kontroversiell arrestasjon av en […].


Fotballtreneren jobbet også som lærervikar, sa tjenestemenn. Øyenvitner hevder mannen hadde forsøkt å begå en helligbrøde handling ved Golden Temple i India. Gwinnett County Police Department sier at en mann slo svogeren sin med lastebilen etter at de to kjempet på en julefest.


Millioner har signert en endring. org begjæring om å endre årsdommen for Colorado lastebilfører Rogel Aguilera-Meders, som drepte fire i et vrak. Søksmålet hevder A-Advanced Bail Bonds, Michael Nivens Bail Bonds og First Track GPS var uaktsomme og Parrow døde som et "direkte og nærliggende resultat" av deres handlinger. Drapstiltalte Jeffrey Buchannan var fortsatt ikke stilt for retten, mer enn åtte måneder etter Rhonda Pattelenas offentlige drap i York Beach. Varamedlemmer kom akkurat i tide og jennifer landwehrle dating nfl de mistenkte prøver å flykte fra Houston Premium Outlets.


Mennene er nå siktet for grovt tyveri av metaller. Syv menn er tiltalt for hensynsløst drap og grov vold etter døden til år gamle Dallas Barrett. Distriktsdommer Robert Hinkle skrev at Burnette fikk en "full og rettferdig rettssak" og at bevisene mot ham var "overveldende, jennifer landwehrle dating nfl.


Påtalemyndigheten sier at det har vært omfattende forseelser i avlingsforsikringsprogrammet i sentrale Kentucky. Fangede misjonærer i Haiti fant frihet forrige uke ved å gjøre en vågal flukt over natten, unnslippe kidnapperne og gå milevis over vanskelig, månebelyst terreng med et spedbarn og andre barn på slep, ifølge byrået de jobber for, sa tjenestemenn mandag.


Gruppen på 12 navigerte etter stjerner for å komme i sikkerhet etter en to måneder lang kidnappingsprøve, sa tjenestemenn ved Christian Aid Ministries, det Ohio-baserte byrået som de fangede misjonærene jobber for, mandag på en pressekonferanse. Den detaljerte beretningen om deres reise til sikkerhet kommer etter nyhetene torsdag om at misjonærene var fri. Den tidligere politibetjenten i Minnesota som skjøt og drepte Daunte Wright vekslet mellom tårer, uttalelser om anger og klippede, saklige svar da hun vitnet under rettssaken sin anklaget for drap etter døden til den svarte bilisten.


En juridisk ekspert som snakket med Associated Press sa at forsvaret kan ha vært vagt med vilje på det punktet, men andre sa det jennifer landwehrle dating nfl å være en tapt mulighet for Potter til å fortelle jurymedlemmer hvordan en sammenblanding kan ha skjedd og hva hun tenkte - noe jurymedlemmer sannsynligvis ventet på å høre.


Nordafrikanere elsker Cup of Nation, men for noen er deres afrikanske identitet åpen for spørsmål. Assistent U. B-en han piloterte hadde mistet to av sine fire motorer på grunn av fiendtlig ild, og da Si Spiegel kartla det ødelagte landskapet, hadde han en tanke: Vi må komme bak den russiske fronten.


Ingen pilot ønsket å bli skutt ned over Nazi-Tyskland, spesielt ikke en jødisk pilot. Spiegel hadde i hovedsak bløffet seg. Lukk dette innholdet. Les hele artikkelen. Mer innhold nedenfor. Kevin Ware, jennifer landwehrle dating nfl. Jennifer landwehrle dating nfl McLaughlin.


14. desember · 1 min lest, jennifer landwehrle dating nfl. I denne artikkelen:. Pomaski er kjæresten til den tidligere NFL-spilleren Kevin Ware, jennifer landwehrle dating nfl. Han er ikke siktet i forbindelse med Pomaskis forsvinning. Målet vårt er å skape et trygt og engasjerende sted for brukere å koble sammen over interesser og lidenskaper. For å forbedre fellesskapsopplevelsen vår suspenderer vi artikkelkommentarer midlertidig. Anbefalte historier, jennifer landwehrle dating nfl.


Atlanta Black Star. Fort Worth Star-Telegram. Staten. USA I DAG. Springfield News-leder. Portsmouth Herald. KTRK — Houston. Charlotte Observer. The Daily Beast. WKRN Nashville. Tallahassee demokrat. Lexington Herald-leder. Associated Press. The Courier Journal. New York Times.





hvordan drive en datingside



Det er imidlertid grunnen til at Dre og Bow er et spesielt par. De gjør sitt beste for å gi den riktige veiledningen til barna sine, og selv om de til tider blir tullete på egenhånd, spesielt Dre , innser de at de ikke kan gjøre det alene. En veldig menneskelig anerkjennelse som viser seg å være oppriktig relaterbar - selv når de truet med skilsmisse. Brenda Walsh og Dylan McKay Beverly Hills, Dylan Luke Perry var den rike, dårlige gutten med et hjerte.


Brenda Shannen Doherty var den midtvestlige jenta som hadde sin egen opprørske rekke. De var et av TVs mest populære par i løpet av årene, og selv da de ikke lenger datet, ble aldri kjærligheten deres til hverandre. Dessverre fikk de aldri en sjanse til å oppfylle den kjærligheten helt.


Claire og Phil Dunphy moderne familie Claire Julie Bowen og Phil Ty Burrell liker kanskje overveldede foreldre og et altfor dysfunksjonelt par, men til syvende og sist er de skapt for hverandre. Den wannabe "kule pappa. Claire er i mellomtiden høystrengt, men moderlig på sin egen ikke-helt nedlatende måte. I tillegg har de et par kule aliaser i Clive Bixby og Julianna.


Alice og Ralph Kramden The Honeymooners Hvorfor ble Ralph Jackie Gleason og Alice Audrey Meadows et så flott par? For selv om Ralph kan være morsomt anmassende og hissig, var den virkelige sjefen for husholdningen Alice - like mye som Ralph ønsket å sende henne "til månen". Selv om hun jevnlig hadde en kjole, hadde Alice på seg buksene i familien Kramden. Eric og Tammy Taylor Friday Night Lights Å være kone til en fotballtrener på videregående skole kan være tøft.


Spesielt i Texas, hvor viktigheten av prep-fotball er rett der oppe med pusten. Likevel gjør Tami Connie Britton sitt beste for å være stemmen til fornuften og roen til ektemannen Eric Kyle Chandler. Sammen utgjør de et formidabelt menneskelig lag som gir litt stabilitet i den grusomme verdenen til Texas high school-fotball. Edith og Archie Bunker Alle i familien Archie Carroll O'Connor var ikke den enkleste personen å komme overens med. Og han er ikke en som noen gang blir kalt politisk korrekt, noe som på tallet og inn på 80-tallet skapte mye latter. Men hvis det var én person som kunne temme Archie, var det kona Edith Jean Stapleton.


Uansett hvor grov eller barsk Archie var, klarte Edith vanligvis å gjøre ham om til en bamse. Derek Shepherd og Meredith Grey Grey's Anatomy Critics brydde seg ikke nødvendigvis om dette forholdet, men fans av det populære showet ble betatt av all dysfunksjonen. For seerne genererte paret et kjærlighet-hat-forhold. Fansen ønsket virkelig at Meredith Ellen Pompeo skulle finne ekte kjærlighet, men var mannen kjent som "McDreamy" Patrick Dempsey som hun egentlig burde ende opp med?


Forholdet deres var utover komplekst, men var kraften som drev showet i flere sesonger. Sheldon Cooper og Amy Fowler The Big Bang Theory Nerd elsker på sitt beste.


Tidlig i vennskapet deres var Sheldon Jim Parsons og Amy Mayim Bialik i hovedsak de samme kunnskapsrike, kalde som is, sosialt vanskelige mennesker som ikke var i stand til å ha et romantisk forhold. Det endret seg tydeligvis over tid, og deres romantiske dysfunksjon som et par avtok etter hvert og ble kjærlig for TV-verdenen å se på.


Det var heller ikke overraskende at de ville fortsette å vinne en Nobelpris i fysikk. Ross Geller og Rachel Green Friends Full avsløring, Ross David Schwimmer og Rachel Jennifer Aniston var mer irriterende enn søte. Likevel var deres på-igjen-av-igjen-forhold en del av historien – på et eller annet nivå – under det legendariske showets lange løp.


De hadde mange minneverdige øyeblikk, enten de var fri eller "på pause. Lucy og Ricky Ricardo Jeg elsker Lucy Det er ikke mange ektepar som spiller den samme rollen på TV eller i film. Selvfølgelig klarte Lucille Ball og Desi Arnaz det uten problemer. for å være ærlig, men Lucy var stjernen i showet. Hennes krumspring drev serien, og Ricky, bevæpnet med sin berømte aksent, var der for å spille litt av en straight-mann til hennes komiske geni. Marge og Homer Simpson The Simpsons Homer har en tendens til å fange mye oppmerksomhet med sine krumspring vi virkelig liker da han dro ut i verdensrommet, men Marge har alltid vært ankeret i husholdningen - på en god måte.


Hun er i stand til å holde alle i sjakk, har ingen problemer med å fastsette loven og kan være sarkastisk humoristisk flere ganger enn ikke. Og på tross av alle problemer og vanskeligheter Homer havner i, står hun alltid ved mannen sin.


Mitchell Pritchett og Cam Tucker Modern Family Fra den aller første episoden av denne enorme ABC-hiten kunne vi ikke få nok av Mitch Jesse Tyler Ferguson og Cam Eric Stonestreet.


Enten hysterisk bekymret over baby Lilly i det minste i begynnelsen til Cams teft husker Fizbo? for de dramatiske til Mitchells morsomme problemer med faren og søsteren, forble de høydepunktet i showets lange løp.


Deres todelte bryllupsepisode i sesong 5 regnes som et av de viktigste øyeblikkene i ikke bare seriens historie, men også for nettverks-TV. Fortsett å lese Vis hele artiklene uten "Fortsett lesing"-knappen i {0} timer. Microsoft og partnere kan bli kompensert hvis du kjøper noe gjennom anbefalte koblinger i denne artikkelen. EMNER FOR DEG. Om våre annonser Hjelp Nyhetsbrev MSN Worldwide MSN TV MSN-blogg Om oss Redaksjonelle standarder. Fant historien interessant?


Lik oss på Facebook for å se lignende historier. Jeg er allerede en fan, ikke vis dette igjen. Send MSN-tilbakemelding. GREEN BAY PACKERS på BALTIMORE RAVENS SUNDAY, s. Matchup: Dette er den første matchupen mellom Packers og Ravens siden uke 11 av , da Ravens beseiret Packers. Det ville være deres åttende divisjonstittel de siste 11 sesongene.


Han ville bli den andre Ravens QB som nådde 10, karriere passerende yards, og sluttet seg til Joe Flacco 38. Begge karakterene er allerede karrierehøyde for Andrews. ET på NBC. Matchup: The Saints har i sine siste seks ordinære sesongkamper mot Buccaneers og søker sitt tredje strake sesongoppslag av divisjonsrivalene sine.


I deres siste kamp beseiret New Orleans Tampa Bay i uke 8. Bucs er også lederne i total angrep med et gjennomsnitt på. Han ville være den femte aktive hovedtreneren som nådde den milepælen. Bradys 4 pasningsyards leder NFL, det samme gjør hans fullføringer og pasninger. Han ville bli med Shannon Sharpe, Antonio Gates, Jason Witten og Tony Gonzalez.


LAS VEGAS RAIDERS på CLEVELAND BROWNS MANDAG, 5 s. ET på NFL Network. Matchup: Raiders har vunnet tre strake kamper mot Browns, inkludert seier i deres siste kamp i uke 8 av Han hadde bare nådd yards to ganger i sine to første NFL-sesonger sammenlagt. Han er nå den første spilleren i Browns franchisehistorie som har registrert 1 scrimmage yards i hver av de fire første sesongene hans. MINNESOTA VIKINGS , ET på ESPN. Matchup: Bears er i sine siste seks matchups mot Vikings, inkludert seier i deres siste matchup i uke 15 av Det var også den første puntretur TD scoret av noe lag denne sesongen.


SEATTLE SEAHAWKS på LOS ANGELES RAMS TIRSDAG, 7 s. Matchup: Inkludert seier mot Seattle i NFC wildcard-runden, er Rams i sine siste fem matchups vs. Seahawks. Senest beseiret Rams Seahawks i uke 5. Det merket er knyttet til Chiefs for den lengste aktive rekken. Det ville også være den første tapende sesongen for Seattle med Russell Wilson som startende QB.


har en mottakende TD i tre strake kamper for første gang siden han er syv mottakelser unna å sette ny enkeltsesongrekord for Rams. Matchup: Etter å ha feid sesongserien deres i , har Washington vunnet back-to-back-kamper mot Eagles. Denne sesongen har Ryan Fitzpatrick, Taylor Heinicke og Kyle Allen alle forsøkt pasninger.


Randall Cunningham har rekorden med rushing yards i lengste aktive seiersrekke: New England Patriots syv kamper. Lengste aktive tapsrekke: Jacksonville Jaguars fem kamper. De fleste spill med pluss rushing yards av en QB: Lamar Jackson 10 spill, aktive , Michael Vick 10 spill. Logg inn. NCAA FB. NCAA BK. Premier Boxing Champions. NCAAW BK.


Skip og Shannon: Ubestridt. I DAG PM på. The Herd med Colin Cowherd. Klubb Shay Shay. Flippin' Bats med Ben Verlander. Nr. Første ting først.


I MORGEN ER på. Ute av karakter med Ryan Satin. Snakk for deg selv. WWE fredag ​​kveld SmackDown. Folkets sportspodcast. NASCAR Race Hub. I MORGEN PM på. Talk the Line med FOX Bet. Alexi Lalas 'State of the Union. FOX NFL søndag.


FOX NFL Kickoff. FOX Bet Live. Stor middagsavspark. Breaking The Huddle. ONSDAG PM på. Shannon Sharpe. Colin Cowherd. Hopp over Bayless. Alexi Lalas. Emmanuel Acho. Nick Wright. Chris Broussard. Ben Verlander. Bob Stoops.


Bucky Brooks. Ric Bucher. Melissa Rohlin. Joel Klatt. Ryan Satin. Jason McIntyre. Bob Pockrass. RJ Young.


Martin Rogers. Mark Titus. Sam Panayotovich. Charlotte Wilder. Joe Buck. Jordan Shusterman. Mark Sanchez. Yaron Weitzman. Tate Frazier. Geoff Schwartz. Troy Aikman. Gus Johnson. Doug McIntyre. Rob Stone. Jake Mintz. Michael Vick. Fetter Sal.


Reggie Bush. Erin Andrews. Matt Leinart. Pedro Moura. Matt Provencher. Mike Pereira. Dean Blandino. Clay Travis. Jay Glazer. Ken Rosenthal. Charissa Thompson. Tom Rinaldi. Marcellus Wiley. Peter Schrager. Terry Bradshaw. Alex Rodriguez. Joy Taylor. Jeff Gordon. Kevin Wildes. Frank Thomas. Clint Bowyer. Michael Strahan. Shannon Speak. David Ortiz. Jimmy Johnson. Stu Holden. Adam Amin. Dontrelle Willis. Jamie Lille. Kevin Burkhardt. John Smoltz. Pam Oliver. Bruce Feldman.


Michael Waltrip. Howie Long. Jenny Taft. Curt Menefee. Mark Schlereth. Mike Joy. Tim Brando. Jenna Wolfe. Jim Jackson. Chris Myers. Regan Smith. Lindsay Czarniak. Steve Lavin. Maurice Edu.


Jennifer Hale. Tom Verducci. Larry McReynolds. Kaitlyn Vincie. Bill Raftery. Daryl Johnston. Kristina Pink. Johnny Strong. Alex Curry. Donny Marshall. Dave Wannstedt. Cobi Jones. Laura Okmin. JP Dellakamera. Adam Alexander. Aly Wagner. Heather O'Reilly. Lennox Lewis. Odpustky a omluvy vůdců téhle tlupy vrahů nikdy nevrátí život zavrážděným, umučeným, upáleným and hladem usmrcených lidí!


Pryč s tím! Hitler er proti křesťanství rákosníček! Nic neni horšího než vaše nábory nezletílích jedínců za podpory jejich rodičů dokud nemají rozum. Jdu si odpočinout,možná ještě něco někdy napíšu,tedy jestli budete chtít. Zacheus napsal en: Knapino, dokud je ještě zdravotnictví levnější, navštivte, prosím, har Vašem zájmu av zájmu Vašich nejbližších, Pokud vůbec nějaké máte nejbližšího spádového psychiatra, snad pomůže ikke dlouhodobá ambulatní léčba, en budete zase - PRI optimistickém předpokladu třeba za jeg za půl roku - v pořádku.


Knapino-jediný žijící bůh věřícího lidu napsal a : O mou finanční situaci se bát nemusíte. Nebojte moji věřící,váš jediný žijící bůh se o sebe a svou krásnou a zdravou rodinu dokáže postarat a nejen o ni.


Přeji dobrou noc a nezapomeňte přispět na neprůstřelný papamobil : : :. Petr napsal a : Knapino, Vy fakt nejste normální. Z toho co tu píšete je jasné, že o církvi máte silně zkreslené představy, zřejmě ještě silně zakořeneěné komunistickým vymýváním mozků.


Je mi Vás skoro líto. A mimochodem, proč vlastně slavíte Vánoce když jste ateista??? todi napsal a : Otevírám folkeavstemning nadhozené panem Knapino brrrr. Ano, já chci dotovat takové lidi jako je pan Ruml a kdyby to bylo možné, chtěl bych si jednou provždy zapovědět dotování lidských typů a la Knapino.


Ládik napsal a : uklidňující jenže člověk musí být ve střehu nejen před prodejci kaprů, ale před všemi, kteří něco podsouvají.. vlk napsal a : Petře, dobrý nápad, i jáhodlám na lidi jako pan Joel Ruml v klidu přispívat dále.


Knapino napsal a : Til Petr: Za komunismu jsem byl ještě v plenkách. Snad si nemyslíte že jsem nějakej starej páprda : :. Zacheus napsal a: Til Knapino. Také jsem si myslel, že jste byl svazákem na stavbách mládeže v Jsem rád,že jste poměrně mladý člověk - tím také je větší šance na Vaše obrácení. Jeg til nejtvrdší srdce má šanci. knapino napsal a : Já věřím pouze realitě. ruda napsal a : Til vlk: Dal jste si jméno toho parazita Vlka, to znamená, že je to váš guru ve zlodějně.


Ti šamani a grázli lidovci nám chtějí nadělit pěkný dárek, chtějí okrást občany o miliard, k tomu pozemky a v se divíte, že lidé mají zlost. Odkud k tomu přišli? Til jim nadělil bůh, anebo til za ty staletí nakradli pomocí vražd, upalováním lidi a povinnými desátky? Kdyby bůh existoval, musel av ty církve a hlavně katolíky za to potrestat, ale jelikož se s těmi darebáky nic neděje, tak logicky bůh není.


geras napsal a : Joel Ruml er evangelík, takže jeho předkové ve víře byli spíše mezi těmi upalovanými a PRONÁSLEDOVANÝMI. Nicméně evangelíci nejsou blázni, aby z toho obviňovali dnešní katolíky, mezi oběma sklupinami je sbližování už dobrých 50 let. Til jen tak pro přesnost. Zajímá mne, kdo av psal hezkou češtinou, až knapino a další zruší faráře.


POlitici, novináři and TV Cháska tedy určitě ne. Ala napsal a : Knapino, ty zamindrákovanej člověče. Tvoje předsudky vůči křesťanům jsou ubohý, je poznat, že jsi naprosto nevzdělanej týpek, který pod pojmem křesťané vidí jen katolickou církev. Kdybys jenom věděl, co všechno patří do sféry práce farářů, tak bys byl rád, že makáš jen na pokladně v supermarketu.


Snad til doceníš, až si budeš v osmdesáti slintat na pyžamo v domově důchodců a jedinej, kdo ti bude naslouchat, bude právě někdo z tohoto prostředí. hutor napsal a : Cely ten prispevek pana Rumla je jedna velika fraze, chapu, ze s tim takovi lide jako Kapino maji problem. Na druhou stranu si pane Kapino ale uvedomte, ze spousta lidi tyto fraze zivotne potrebuje. Nedokazou bez nich zit. Kdyz se podivate do historie, vsude vznikly kultury zalozene na nabozenstvi.


Z toho, ze kazde nabozenstvi je jine, se da jiste usoudit, ze zadne prave neexistuje. Ale zrovna tak se da usoudit, ze spolecnost zalozena na vire je zivotaschopnejsi nez ateisticka.


Ja ackoli presvedceny ateista se na radujici se krestany, kteri oslavuji slunovrat a pritom se chovaji velmi modlosluzebne, divam velmi shovivave.


Tak oslavte slunovrat a nerozcilujte se. lopuch napsal a : Dobre stedre rano til: hutor.. si uvedomte, ze spousta lidi tyto fraze zivotne potrebuje. Teoreticky si dokazeme predstavit kulturu, ktera av byla "bezverna". Clovek se vsak rad nechava zbavovat vsedni odpovednosti. Jak s virou zacne jedna z kultur, ostatni uz nemaji jinou volbu. Fikce jenz mohou vyvolavat nektere nabozenske frakce Mojmír Kovář napsal a : Pane synodní seniore, na v Praze.


vyzývá k obraně hodnot demokracie. Det er et problem. Prosíme, reagujte. Forum angažovaných křesťanů. Jan napsal a : Vše je v lidech. vlk napsal a : ruda jsou vánoce, jen proto zatím nechám vás a knapino bez odpovědi. emám žádný zájem na tom hrabat se na Štědrý den v bahně. Štně bych se cítil u stromečku večer. Buďte si ale jist, že se k vaší žluči vrátím!


Kritik napsal a : Kdo má z vánoc prospěch? Zamyslete se nad tím. Ježíš se v této době nenarodil. Nikomu neuložil slavit jeho narozeniny. A vůbec - kdo v Biblickém podání slavil narozeniny? Zkuste v Písmu najít, zda to byl nějaký člověk s Božím duchem. Kdo tedy má med vánoc prospěch? Obchodníci určitě. Katolická církev také, vždyť její pozlacené modly a bohatství připomínají pozlátka a bohatý výběr ze supermarketů. Proto se těší takové návštěvnosti ve vánočním čase. Myslíte, že mezi těmito "věcmi" naleznete ducha víry, naděje a lásky?


A co s tím mají společného reformované církve? Zacheus napsal a: Til kritikk. Je smutné, že i ve vánoční den považujete za vhodné se "navést" do katolické církve. Zacheus napsal a : Všem slušným diskutujícím přeji hezké a požehnané Vánoce. Pro všechny pak přidávám jednu myšlenku Karla Heinze Waggerla: "Kdo odsuzuje bližního svého, může se mýlit, kdo mu odpustí,nikdy se nemýlí". Knapino napsal a : Dobrou chuť všem. Zacheus napsal a : Přeji všem hezké prožití prvního vánočního svátku - Božího hodu vánočního.


lucifuge napsal a : Knapino, máš pravdu, všichni svatoušci se přetrhnou dokazovat, jak je jejich svatost pro lidstvo nezbytná. For å bylo skuhrání, jak stát je má podvázané. Čas trhl oponou a oni najednou chtějí být pro stát oporou - za sponsoring ovšem.


Lojza napsal a : Vážený panel Rumle,čtenáři blogů jsou povětšinou vzdělaní a sečtělí. A často mají rádi prózu, poezii,nebo mají vědomosti v nějakém oboru. Při vší úctě,nemohu si pomoci a musím srovnat Váš článek,např. s článkem p. Hvížďaly rozhovor s s. Panel Rumle,nevím,co Vy sdělujete lidem. Píšete o ničem,slova,věty,ale co vlastně chcete sdělit? Pleskot je architekt a srozumitelně laikům o architektuře předal zajímavé informace.


Vy byste podobně jako p. Pleskot,měl být ve svém oboru odborník.

No comments:

Post a Comment