Tuesday, December 21, 2021

Gratis online dating service hosting sök webbpodcast

Gratis online dating service hosting sök webbpodcast



Vänligen dela och återanvänd denna infografik - länka bara till den här artikeln och citera mig som källa. Jag läser dig det bästa innehållet om relationer, inklusive gratis online dating service hosting sök webbpodcast, äktenskap, föräldraskap och mer, med författarens tillstånd. Deras kommunikationsförmåga är mycket dålig. Med en kvalitetsmikrofon och viss programvara för podcastinspelning kan du snabbt få dina media inspelade, redigerade och lanserade som ett proffs. Vi har varit på den här platsen, så idag tittar vi på sätt att hjälpa din vän att gå vidare när killen bara inte är intresserad men också hålla din fri...





Jack, grundare



För att ge dig bästa möjliga upplevelse använder denna sida cookies. Läs vår sekretesspolicy och användarvillkor för att lära dig mer. Jag förstår! Sök efter en titel eller ett ämne. Podcaster värda att lyssna på SPONSRAD. Online dating podcasts. Podcasting Utbildning Underhållning Komedi Samhälle Filosofi Hälsa och välbefinnande Samtal Affärslivsstil Fitness Entreprenör Marknadsföring Karriärer Gratis online dating service hosting sök webbpodcast Hälsa Relation Kärlek Mental Hälsa Sexualitet Självförbättring Nyheter.


Ladda ner appen! I varje passande avsnitt av LOVE Life får du praktiska tips som du kan använda direkt för att förbättra alla dina relationer – romantisk, familj, vänner, karriär och, viktigast av allt, relationen du har med dig själv.


Med lärorna från Doc Love DocLove. com som intervjuade över 10 kvinnor - vad Doc lärde sig av kvinnor lär män ut varje vecka i denna show. Tripp Kramer instagram. Efter att ha coachat tusentals kunder i 10 år upptäckte Tripp det snabbaste och mest praktiska sättet att hjälpa män att bli sina mest attraktiva och självsäkra jag. Denna podcast kommer att visa dig nya strategier, tekniker och tips för att dejta tjejerna gratis online dating service hosting sök webbpodcast vill, prata med dem med lätthet och bli supersäker.


Välkommen till Strictly Anonymous Podcast där du får lyssna på totalt främlingars hemliga liv, gratis online dating service hosting sök webbpodcast. Vi lägger upp annonser online, verkliga människor svarar, med verkliga problem och vi ger dem våra oprofessionella råd.


Om du har ett problem och vill vara med i programmet, maila oss på strictlyanonymouspodcast gmail. com För reklammöjligheter vänligen maila strictlyanonymouspodcast gmail. Dating Women Podcast innehåller läran från den internationella dejtingcoachen Doc Love och varje lördag släpper vi ett nytt avsnitt. Vi täcker olika ämnen för män i dejtingscenen som hur man närmar sig, varför det faktiskt är kraftfullt att vara en UTMANING och viktiga misstag som män gör.


Du kan alltid få en GRATIS dejtingkurs hos DocLove. Vi vill att du ska lyckas! Utforska människors idéer, metoder och berättelser som hjälper dig att bättre investera din tid och dina pengar, gratis online dating service hosting sök webbpodcast.


Private Parts Unknown är en stolt medlem av Pleasure Podcasts. För nätverksinformation, kontakta cameron pleasurepodcasts. Hej, jag heter Elly Klein - Your Dating Bestie.


Som professionell dejtingmentor hjälper jag kvinnor att bemästra nätdejting och hitta mannen i sina drömmar i min roliga, effektiva och prisvärda medlemsgemenskap. Varje kort men kraftfullt avsnitt av Your Dating Bestie Podcast kommer att ta itu med ett vanligt dejtingdilemma och hjälpa dig att få en mycket snabbare och smidigare resa till kärleken. Utöver podcasten bjuder jag in dig att titta på min gratis mästerklass som förändrar livet: Mina tre bästa hemligheter till att dejta med självförtroende och finesser Gå med Hannah Witton och några mycket speciella gäster när de diskuterar allt som rör sex, relationer, dejting och kroppar i hennes nya podcast , gör det!


Räkna med skratt, tårar och lite seriös sexualundervisning. Lyssna på Hawkeye in the Morning Second Date Update Podcasts. Lyssna på Hawkeye in the Morning vardagar från a - 10a på New Country Fångad i dejtingspelet? thedatinggamepodcast utforskar topparna och dalarna med att möta "den ena" - med en twist. Vi pratar om allt gratis online dating service hosting sök webbpodcast allt som är relaterat till tusenårig dejting, med våra speciella gäster och våra verkliga upplevelser.


Oavsett om du dejtar online eller IRL, ställ in varje måndag för mer saftiga historier. Med Jay och Simone Instagram: thedatinggamepodcastTwitter: datinggamepod. Jimmy och Trisha Fenimore, ett gift par som träffades på Tinder delar med sig av sina bästa råd, roligaste historier och vildaste debatter, allt för att hjälpa dig hitta sann kärlek på dejtingappar. Jag läser dig det bästa innehållet om relationer, inklusive dejting, äktenskap, föräldraskap, gratis online dating service hosting sök webbpodcast, och mer, med författarens tillstånd.


Se Optimal Relationships Daily som en ljudblogg eller bloggsändning. Håller dig uppdaterad med vad som är hett just nu och vad vi än kan hitta online. Hosted by Chase Kosterlitz och producerad av Sarah Kosterlitz, I Do Podcast handlar om att inspirera unga par att skapa en tillfredsställande och lycklig relation.


Den veckovisa podden kommer att ge dig bra råd för att förbättra din relation och roliga sätt att hålla gnistan vid liv. Varje avsnitt Chase intervjuar fantastiska relationsexperter som delar med sig av sin kunskap om att bygga framgångsrika och lasti Developer Tea finns för att hjälpa drivna utvecklare att ansluta till sitt slutgiltiga syfte och utmärka sig i sitt arbete så att de kan påverka människorna de påverkar positivt.


Med över 13 miljoner nedladdningar hittills är Developer Tea en kort podcast värd av Jonathan Cutrell jcutrell, medgrundare av Spec och Director of Engineering på PBS.


Vi hoppas att du tar ämnen från denna podcast och fortsätter samtalet, gratis online dating service hosting sök webbpodcast online eller personligen med dina kamrater. Twitter: developertea :: E-post: deve Även om alla vill göra sig själva och sina liv bättre, har det varit svårt att hitta specifika, handlingsbara steg för att åstadkomma det. Hittills är Patrick King en social interaktionsspecialist, med andra ord en coach för dejting, onlinedejting, bild och kommunikation och sociala färdigheter baserad i San Francisco, Kalifornien.


Ditt dejtande Buzzkill-problem är över. Lär dig att sålla bort onlinepretenders från äkta dejtingpotential, gratis online dating service hosting sök webbpodcast, samtidigt som du njuter av minnesvärda dejtingupplevelser.


Kombinera gammaldags ridderlighet med moderna dejtingverktyg och förvandla dina dejtingbyster till dejtingbästa. Paul lär ut vikten av att ha rätt mi Off Tha Rip är en podcast i barbershop-pratstil. Gå med värd DeJon vecka till vecka när han tar itu med problem från onlinedejting till pappa till suicid självmord, på ett humoristiskt och insiktsfullt sätt. Shot Love är den första motiverande dejtingshowen i sitt slag. Den lär dig hur du lyckas med onlinedejting samtidigt som den inspirerar lyssnarna att gå för det.


Du kan hitta kärlek och är värd det. Shot Love with Kerry Brett - Me, Exposed- Introduktion till Shot Love Podcast med kändisfotografen Kerry Brett. Rolig, tankeväckande och oftast rätt om de dummaste sakerna! De växte upp i samma Brooklyn-kvarter, men kände inte varandra vid den tiden, gratis online dating service hosting sök webbpodcast.


Nu har dessa två mycket att säga om alla dumma saker som dyker upp i deras huvuden. Du behöver inte vara från Brooklyn för att njuta av deras humor! BrodyAndSkeery SkeeryAndBrody ListenInOrde Två tjejer som precis träffades på en dejtingapp diskuterar utmaningarna och förlösande egenskaperna med nätdejting, samtidigt som de lär känna varandra för att se om det finns ett samband.


Familj och vänner svänger förbi för att presentera sig och dela historier om sina egna dejtingupplevelser - bra, dåliga och fula.


Tonya och Brooke är underhållande, informativa och ibland jävligt obekväma. De blir sårbara när det gäller verkligheten av att lära känna någon ny i dessa vilda tider. Välkommen till Svep åt vänster. Vi är här för att hjälpa DIG att lindra lite stress genom att prata om dåliga, konstiga och läskiga profiler i onlinedejtingvärlden. Vi utför dramatiska, fåniga och ofta profana läsningar av dejtingprofiler från hela webben. Så följ med oss ​​för ett par skratt åt de bisarra saker som vissa människor har skrivit i jakten på sällskap.


Du kan hitta oss på Twitter SwipeLeftPod och mejla oss på swipingleftpodcast gmail. Och kom ihåg, rör inte några rumpor utan pe Lyssna när Chris Seiter hjälper kvinnor genom uppbrott och återhämtning. Ex Boyfriend Recovery Podcast är en av de mest populära självhjälps- och dejtingpodcasterna online idag.


Seiter tar verkliga situationer på en efter en och ger värdefulla råd som har hjälpt tusentals kvinnor att hitta framgång och fred med sina kärleksliv. Avlyssna våra konversationer när vi diskuterar allt från böcker och tv-program till hur det är att dejta online. Följ oss ner i kaninhålet när vi blir distraherade och går iväg på många tangenter.


Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna och intervjuerna från Gresley Rovers. JayTalk diskuterar det verkliga livet från min och mina vänners synvinkel. Vi kommer att diskutera saker som nätdejting, självmord, galna saker som händer på jobbet, dåliga skilsmässor och en hel massa andra ämnen, några extremt allvarliga, vissa mycket roliga.


Du kan maila oss på jay jaytalk. netto eller nickod outlook. com vi vill gärna höra från dig. Campusradio på FM, online och mobil i appar – över hela världen. Podcasten som utforskar de vackra, hjärtskärande och nyanserade berättelserna om interracial dating.


Två färgade kvinnor delar med sig av sina tankar och erfarenheter om interracial dating. Dina värdar Nkechi Njaka och Myisha Battle tar itu med komplicerade ämnen från hur det är för färgade kvinnor till onlinedejt till hur popkultur representerar relationer mellan olika raser.


Dina relationer behöver inte vara en katastrof! Lyssna efter tips om samföräldraskap, kommunikation, intimitet och allt som rör relationer plus mycket mer! Att förbättra världen genom att förbättra oss själva! Komikerna Adam Cayton-Holland, Ben Roy och Andrew Orvedahl, stjärnorna i tv-serien "Those Who Can't" ger sig själva utmaningar för att förbättra sig själva, som att ta en paus från sociala medier, prova onlinedejting, utöva slumpmässiga handlingar av vänlighet och Mer.


En stolt del av Sklarbro Country on the Starburns Audio Lär dig mandarin kinesiska online med mp3-ljudlektioner, PDF-transkriptioner, arbetsblad, situationsbetonade ljuddialoger och karaktärsstudier. Jag tänkte inte gifta mig med en falsk Navy SEAL men det gjorde jag. De är inte alla lätta att upptäcka, men om du





bildtexter för dejtingsajter



En utekväll hade en vän och jag gått till en bar och träffat en kvinna som jag var väldigt attraherad av och som verkade vara återgäldande. Vi tillbringade de närmaste timmarna med att dansa och prata, inte om något djupt, men ganska oskyldiga saker, som åtminstone skapade en koppling till varandra. På tåget tillbaka hem försökte jag skicka ett sms till henne, för att träffas nästa dag, och vid två olika tillfällen tog det mig 30 minuter att svara eftersom jag kollade vad jag hade gjort eller sa till mig själv "Herregud vad har jag Jag gjorde det?


Vad onlinedejting kan göra för att göra oss mer sympatiska för varandra. nätdejting för att göra jobbet. Din kredit kan aldrig förbises när du betalar för ditt drömdatum. Och du kan alltid dela med dig av vad du har att erbjuda - oavsett om det är ett bra jobb, yrkeskunskaper, banksaldo eller barn. För att dejta är tänkt att vara roligt.. Så istället för att fokusera på den "typ" av relation du vill ha, använd din kreditbakgrund för att göra själva arbetet, som att välja din profilbild.


Visa upp dina framgångar online och njut av potentialen med dejting med självförtroende, i vetskap om att du känner till din kreditpoäng. Vad du än gör, använd din kredit på det sätt som fungerar för dig. Var stolt över det - och älska hur det hjälper dig att se bra ut och få tillgång till den finansiella världen som kan få dig att må bra.


Prissättning Plan dejtingsajter gratis. Som du kommer att se nedan, på Facebook, har du mycket mer flexibilitet med vilken typ av anslutning du vill ha. Om du vill ha en gammaldags text- och samtalsrelation, är Facebook Dating det bästa stället att hitta en sådan. Som ensamstående man på Facebook har jag tagit tillfället i akt att leta efter partners på Facebook och jag kan ärligt säga att jag har hittat några personer som jag älskar och bryr mig om.


Alla är inte lika intresserade av Facebook-dejting som du. Det krävs en speciell sorts person för att kunna gå på virtuella dejter på Facebook. Det bästa med dejting är dock att det kan hjälpa dig att må bättre om dig själv och känna dig lyckligare i allmänhet. Tack och lov, med en helt dedikerad podcast-värdtjänst, stöter du sällan på dessa problem. Det säger sig självt att rätt analysverktyg kan hjälpa dig att generera handlingskraftiga insikter och fatta bättre beslut.


Innan du planerar ditt poddschema bör du bestämma hur dina poddar presterar. De flesta av dessa plattformar kommer med ett inbyggt dataanalysverktyg som kan hjälpa dig att spåra antalet nedladdningar per avsnitt, hur länge lyssnarna är engagerade och var de befinner sig. Denna insiktsfulla information hjälper dig att fatta snabba beslut om vilka typer av innehåll och visningsformat som din publik gillar mest.


Och medan du kör en podcast har du helt enkelt inte råd att hantera din egen säkerhet. Att vara värd för en podcast på din egen server kräver att du har ett toppmodernt säkerhetssystem på plats, fyllt med säkerhetsåtgärder som SSL-certifikat och brandväggar. Utöver det måste du regelbundet uppdatera och testa deras funktionalitet och utföra dagliga säkerhetskopieringar.


Podcast-värdsajter, å andra sidan, är inbyggda med alla säkerhetsåtgärder du behöver. Verktygen sparar och säkerhetskopierar dina filer och tar hand om säkerheten åt dig.


Tolv miljoner människor lyssnade på en podcast för första gången under det senaste året. För att utnyttja denna växande marknad och välja det bästa alternativet måste du överväga några olika frågor. Många podcastvärdar ger dig bara två timmars uppladdningstid per månad, medan andra tillhandahåller obegränsade uppladdningar.


Titta på uppgraderingsalternativ om skalbarhet är viktigt. Med premiumplaner kan du få tillgång till obegränsat lagringsutrymme, uppladdningstider och månatliga nedladdningar. Ända sedan den revolutionerande lanseringen av iPod i , har poddsändningar ökat i popularitet. Och det verkar inte finnas några tecken på att sluta. Om du vill bör du börja din första podcast måste du följa en rad steg, inklusive:. Vilken namnkonvention du väljer att följa bör bero på dina egna preferenser.


Om du till exempel vill lyfta fram ditt kärnämne skulle ett beskrivande namn ge en rättvis uppfattning. Att lägga till en etikett i namnet är också något som accentuerar ditt varumärkesvärde. Ett lämpligt omslagsfoto hjälper till att skapa en bild av ditt varumärke i konsumentens sinne. Det måste vara kommunikativt, catchy och bör upprätthålla poddens nisch. Den goda nyheten är att många av de hemliga konstspecifikationerna tas om hand av podcasting-värdplattformar.


Du kan också anpassa dem för att passa dina förväntningar. Börja din podcast med en temalåt för att fånga lyssnarnas intresse. Öppningstemamusik är också en del av din podcasts bredare varumärke, och lyssnare kommer att identifiera din kanal direkt baserat på den musiken. Allt du behöver göra är att skapa något unikt som passar din nisch så att dina lyssnare börjar associera det enbart med ditt varumärke.


Du kan också kolla in vad några populära podcasters använder. Det är här du behöver bli kreativ och marknadsföra din podcast för att nå din målgrupp. Till att börja med behöver du ett tilltalande välkomstmeddelande för att börja monologen på ett positivt sätt. Att planera i förväg innan du börjar ger bättre prestanda, vilket naturligtvis smittar av sig på din podcastleverans och andra människor i rummet. Hur du vill spela in dina poddsändningar beror helt på dig. Vissa podcaster spelar in mer än poddsändningar på en gång, medan vissa tror på att producera en podcast i taget.


Nu, för att kunna nå rätt målgrupp, måste du ladda upp dina podcasts på populära plattformar som iTunes, Soundcloud, Google Podcasts och mer.


Ännu bättre, om du redan har en YouTube-kanal eller en bloggsida kan du dela din podcast på dessa kanaler också. På så sätt kan du också bjuda in dina vanliga tittare och läsare att kolla in din nya podcast. Att använda sociala medier som Instagram, Facebook och Twitter och köra annonskampanjer kan vara ett utmärkt sätt att marknadsföra dina poddsändningar på marknaden. Du kan få kontakt med branschledare och knyta kontakt med radiostationer för att sprida budskapet till en rimligt lägre kostnad.


Du kan också bjuda in kändisar eller branschexperter med många följare till din show. Att starta en podcast är värt det om du har alla nödvändiga och unika färdigheter för podcasting. Du måste vara en bra talare, underhållare, självpromotör, digital marknadsförare och vara villig att lägga mycket tid på att marknadsföra din podcast och bygga din publik.


Om du startade en podcast enbart för att tjäna pengar online, finns det några enklare alternativ där ute som att lära dig hur man startar en blogg. Däremot kan du bli framgångsrik men oddsen är staplade mot dig. För att vara värd för en podcast finns det många tjänster att välja mellan. Du måste vara värd för din podcast med ett av de bästa värdföretagen för podcast. Här är mina toppval: 1. Ja, du kan vara värd för en podcast gratis. Gratistjänster har dock många begränsningar jämfört med deras betalda alternativ.


När du startar en podcast och behöver vara värd för dina ljudfiler bör du betala för ett högkvalitativt alternativ snarare än ett gratis, mindre funktionsrikt alternativ. Ja, du måste välja en av de podcast-värdtjänster jag rekommenderar för att lagra dina filer och publicera dem på plattformar som iTunes och Stitcher. Ja, du kan tjäna pengar med en podcast men du måste bygga en publik först. Det huvudsakliga sättet att tjäna pengar på en podcast är att sälja sponsringsannonsplatser till företag som vill bli omnämnda i din show.


Du kan sälja dessa slots i steg om 5, 10, 20 eller till och med ett helt år för att se till att dina platser är fyllda. Ett annat bra sätt att tjäna pengar är att delta i affiliate-program. Genom att nämna en webbsida att besöka via etern och länka till den i programanteckningarna kan du driva försäljningen för andra företag och göra en provision.


Frekvensen av ditt publiceringsschema bör dikteras av din nisch, publik och längden på varje avsnitt. Du måste ge dina lyssnare den bästa möjliga upplevelsen och se till att de kommer tillbaka för mer. Till exempel, om dina avsnitt bara är 15 minuter långa kanske du vill publicera en daglig podcast.


Om dina avsnitt är längre 60 minuter eller mer kan du komma undan med en podcast varje vecka. I slutändan beror det på din bransch, ämnen och publikbas. Där har du det - min lista över de bästa podcast-värdtjänsterna att prova i år. Du bör kunna ladda upp så mycket månatligt innehåll som behövs, vara kompatibel, se analyser och ha tillräckligt med lagringsutrymme.


För det andra, bestäm om du vill ha gratis obegränsad hosting eller är villig att betala extra för att få fler funktioner. För det tredje, behöver du en ny webbplats? Leta efter alternativ som kopplar webbhotell med WordPress eller Weebly så att du kan lägga till showanteckningar och blogginlägg. Se till att ditt webbhotell arbetar med de bästa podcastnätverken. Slutligen, undersök vilka värdar som kan marknadsföra dig med marknadsföring, crowdsourcing, annonser, intäktsgenerering, expertvägledning och support.


Dessa företag tar bort gissningen genom att lagra din podcast, distribuera ditt ljudinnehåll till rätt ställen och stödja dig på din poddresa. Mer läsning om AdamEnfroy. com: Kolla in mina fullständiga guider om hur du startar en podcast och den bästa podcastmjukvaran för att spela in och redigera dina program.


Du kan också läsa min fullständiga Buzzsprout-recension för mer information. Med fler än månatliga läsare är mitt uppdrag att lära nästa generation av onlineentreprenörer hur man skalar i uppstartshastighet. Avslöjande: Jag kan få affiliate-ersättning för några av länkarna nedan utan kostnad för dig om du bestämmer dig för att köpa en betald plan. Du kan läsa vår affiliate-upplysning i vår integritetspolicy. Det här har varit ett bra inlägg för mig.


Tack. Jag ska snart starta en podcast och var på väg mot Buzzsprout. tack vare ditt detaljerade inlägg har jag bestämt mig för att jag ska använda Simplecast. De verkar ha skrivkombinationen av de saker jag behöver för rätt pris. Och deras instruktionsvideor är utmärkta. Jag försökte använda Spreaker och kunde bara inte få det att fungera. Deras kommunikationsförmåga är mycket dålig. Jag kämpade med alla möjliga problem. Jag inser att jag är dum om teknik, men jag har haft en blogg igång i flera år och gör massor av andra saker på internet, så jag är ingen total idiot.


De nådde ut till mig på ett vänligt sätt, men deras hjälp var fortfarande inte till hjälp. Som ett exempel arbetade jag i säkert 30 timmar för att få en logotyp klar och laddad upp. Jag fick det till slut och gick vidare till andra saker. Sedan upptäckte jag att min logotyp inte fanns någonstans.


Det här är riktigt bra. Din artikel täckte nästan allt vi vill veta om podcaster. Hej alla, innehållet som finns på denna webbsida är verkligen anmärkningsvärt för människors erfarenhet, ja, fortsätt så bra vänner. Hej Adam, jag studerar vid Creighton University. Det fanns ingen sändningsklubb tillgänglig på vårt campus så min vän och jag bestämde oss för att skapa en.


Vi kommer att ladda upp en gång i veckan. Vilken plan tycker du att vi ska använda? Jag tänkte på Podbean Unlimited.


Det verkar billigt och även om vi ville ladda upp mer så kunde vi det. Det skulle låta oss generera RSS-flöden för att sätta på apple podcast-appen rätt? Alternativt kan du gå med en Buzzsprout-plan beroende på hur lång varje avsnitt kommer att vara. Båda kan generera RSS-flöden som fungerar med Apple Podcasts-appen. jag hoppas att det hjälper! Vill bara varna någon för att använda Spreaker. De kommer att fakturera dig en förnyelse utan förvarning i ett år i förväg och sedan återbetalar de inte förskottsbetalningen, även om du har flyttat din podcast för ett år sedan!


Mycket orättvist att ta betalt för tjänster som inte tillhandahålls och att behandla kunder så illa. Varning – håll dig borta från Spreaker! Libsyn är MYCKET bättre!! Bra läsning man.. Informationen du publicerade är ovärderlig för mig, tack så mycket för att du tog dig tid att skriva ner den! Har undrat hur man ska gå tillväga för att komma igång, och du har tagit bort så mycket av gissningarna. Jag är inte redo att komma igång ännu, det finns några saker jag måste köpa först, men när jag gör det skulle jag bli glad om du ville gå med på min show!


Verkligen fantastiskt ditt innehåll. Jag tittade precis runt det här inlägget men som SEO-expert är jag imponerad av din trafiktillväxt. Adam, utmärkt artikel. Jag har forskat, läst och förberett mycket. Jag har ett ämne och en webbadress, kommer att vara värd för min egen webbplats med stödjande information – jag har andra. Men du gav mig precis en fantastisk omutbildning om själva podden innan jag tryckte på avtryckaren.


En liten fråga för mig dock: jag kunde inte säga vad som gav ett alternativ fördelen framför ett annat: i. första v. andra eller fjärde v. Hej Adam, tack för dina förslag på bästa poddar. Det hjälper mig verkligen att begränsa en värdplattform för min nya podcast, The Poddy Break.!


Ska försöka få igång det och köra den här veckan, så den här informationen kommer väl till pass. Jag uppskattar verkligen det här inlägget eftersom du hjälpte mig att lista ut var jag vill lägga mina pengar för att bygga.


Jag har tänkt på det här länge och varit ganska beslutsam... Tack för din artikel! Skapa redan profiler på några av dessa webbplatser. hoppas att provperioden hjälper mig att avgöra vad som fungerar bäst för mig. Hej Adam, tack för denna mycket användbara artikel! Vilken plattform skulle du rekommendera för att göra detta så billigt som möjligt?


Tack! De låter dig vara värd för obegränsade shower på samma konto. Hej Adam, bra artikel, tack. Några tips? Hej Lindsey, bra fråga! Det vanligaste sättet att tjäna pengar på poddar är via sponsring. Poddsändare har vanligtvis mediakit som visar kostnaden för enskilda annonsplatser.


Annonsplacering kan vara i början, i mitten eller i slutet av showen. De flesta poddsändare säljer också baserat på paket så att deras annonsplatser alltid är fulla – till exempel 5 avsnitt, 10, 20 osv. Ett annat sätt att tjäna pengar är genom att marknadsföra affiliate-produkter och länka till dem i podcastbeskrivningen och på en blogg om de har en. Sammantaget tar det lite tid att tjäna pengar på en podcast eftersom din inkomst är direkt korrelerad till din publikstorlek.


Hej Adam, vilket stycke, som också frestas att kalla en kurs. Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din djupgående forskning om podcasting. Oavsett om du är en medieskapare, annonsör eller mediekonsument är Blubrry ditt digitala mediegränssnitt.


På Transistor guidar vi dig genom det förvirrande poddlandskapet. Allt du behöver göra är att spela in ditt ljud och ladda upp det till Transistor. Vi hjälper dig att skicka in din show till plattformar som Apple Podcasts och Spotify. Apple Podcasts, Spotify och Google Podcasts är podcastspelare men de är inte värdplattformar.


Podcastspelaren kommer sedan att ladda ner MP3-filen från den servern. Libsyn är kombinationen av Liberated och Syndication och har från början varit trogen att utveckla en plattform där poddsändare har den frihet de behöver för att leverera den typ av podcast de vill ha. Alla från en hobbypodcastare till företag på företagsnivå hittar ett hem och stöd de behöver genom Libsyn eller LibsynPro. Din poddberättelse skrivs bäst när du har friheten att skriva den som du vill och förtroendet att veta att den alltid är din att behålla oavsett hur många nedladdningar du har eller hur känd du blir.


Vi tror på att ge varumärken och tankeledare möjlighet att utöka sitt inflytande med podcast-värdtjänster som förenklar arbetsflöden, förvandlar innehållsleverans, engagerar samhällen överallt och alltid håller poddskaparen i kontroll över sitt arbete och i hjärtat av vårt.


Vi gör detta genom saker som vår Seriously Simple Podcasting WordPress-plugin-integration, lättförståeliga och obegränsade publiceringsprisplaner och kundsupport som verkligen är heroisk. Vårt team har mer än ett decennium av poddsändningserfarenhet, som vi levererar direkt till dig genom våra produkter, tjänster och gratis utbildningsinnehåll.


Men vi tror att lika viktigt om inte mer så som kunskap och erfarenhet är nyfikenhet, en törst efter lärande och en ständig strävan efter förbättring. Och vi har mycket tur att leva det varje dag genom att skapa fantastiska verktyg för poddsändare och arbeta bredvid dem. Säg hej till den moderna oberoende podcast-värd- och analysplattformen. Simplecast är fortfarande det enklaste sättet för poddsändare att publicera ljud till världen – med publicering med ett klick till Apple Podcasts , Spotify eller var som helst din publik lyssnar.


I nästan 7 år har Simplecast försett poddsändare med branschledande verktyg för publicering, distribution, analys och delning. Simplecast finns för podcastern, vilket ger shower i alla former och storlekar tillgång till samma verktyg som driver shower från några av världens största varumärken. Att publicera och distribuera ett avsnitt är enklare än någonsin tidigare. Helt nya strömlinjeformade arbetsflöden och kommande avsnittsmallar tar ditt avsnitt från efterproduktion till öronen över hela världen, nästan omedelbart.


Använd publicering med ett klick för att distribuera dina avsnitt vart dina lyssnare än är: Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Stitcher och många fler.


Jag ska inte ljuga – det känns lite som magi. I vår kärna är Simplecast ett podcastteknikföretag. Det betyder att du under huven hittar branschens mest robusta infrastruktur för ljudströmning – som levererar miljontals minuter av ljudinnehåll varje dag. Sov gott och vet att din podcast är skottsäker – eftersom ingen vill förlora lyssnare till problem eller avbrott.


Vi har ägnat sju år åt att perfektionera vår infrastruktur så att vi kan se dig och din show är tillbaka. Inte riktigt redo att dyka in på en tung webbplats än? Kanske doppar du tån i poddvattnet? Det betyder inte att din show inte ska se bra ut online! Lite mer erfaren eller kör din egen WordPress-webbplats? Eller så kanske du använder vår WordPress-plattform som hanteras av Podcast-webbplatser?

No comments:

Post a Comment